raveman
Użytkownik
0-5UCD - Swindon 50min 0-2
Swindon -1 @1,90
0-5UCD - Swindon 50min 0-2
Swindon -1 @1,90
Kurde, siedzę od 5 lat na całorocznym i nie widziałem nigdy ???? No ale jak tak to zwracam honor.Jak jest dużo rożnych danej drużyny to jest taki zakład
Nie ma takiego zakładu na początku meczu. Max race 9. Wraz z pojawianiem rożnych pojawia się i race 11Kurde, siedzę od 5 lat na całorocznym i nie widziałem nigdy ???? No ale jak tak to zwracam honor.
No właśnie tym dziwne, że gram tylko live, więc prędzej by mi to mogło umknąć na początku niż w trakcie, tym bardziej że gram tylko zakłady typu następny gol albo race do xx RR. Chyba że mnie całoroczny coś okroił z oferty, bo z lojalek czy bonusów już jestem wyłączony od paru lat ????Nie ma takiego zakładu na początku meczu. Max race 9. Wraz z pojawianiem rożnych pojawia się i race 11
A 12 lipca wyglądało to tak:Dobrze Ruchowi, typowa polska liga : strzelisz gola na 1:0 i się cofasz jak taki minimalista i liczysz na farta
http://i65.tinypic.com/5fj4oj.jpg[/IMG]]ok, słowo się rzekło, dzięki za wszystko i powodzenia, teraz będę tylko czytał, bez pisania
co z tego jak nie mają atakującego a w tej chwili rowniez drugiego przyjmującego bo wypadł Nikic... Kovacevic to komediant, nie jest wzmocneiniem. Luburic tez nie jest w stanie zastąpić Atana. Rozgrywający Serbii i libero mają słabsze momenty i mozna byc pewnym że na przestrzeni całego meczu porobią błedy. Jedyne pewne punkty Serbii to przyjmujący Ivovic i trójka środkowych
0-2Oldham - Huddersfield 33min 0-0
Huddersfield @2,20