tomek80
Użytkownik
Tylko co tu grac, Conecticut jest nieobliczalne, natomiast Szparki, to w tym momencie najrowniej grajaca druzyna, mimo , ze kadrowo ustepuje Minesocie czy Phoenix.hmm ktoś gra SzPARKI ze słoneczkami ? jakiś handi lub over ?
Tylko co tu grac, Conecticut jest nieobliczalne, natomiast Szparki, to w tym momencie najrowniej grajaca druzyna, mimo , ze kadrowo ustepuje Minesocie czy Phoenix.hmm ktoś gra SzPARKI ze słoneczkami ? jakiś handi lub over ?
Moze LA jak wtopia pierwsza kwarte?Tylko co tu grac, Conecticut jest nieobliczalne, natomiast Szparki, to w tym momencie najrowniej grajaca druzyna, mimo , ze kadrowo ustepuje Minesocie czy Phoenix.
To patrzym co tam sie bedzie dzialo, ale jak Conecticut cos chce ugrac , to musi bronic, bo wymiana ciosow, to wygrana Szparek pewna.Moze LA jak wtopia pierwsza kwarte?
Wiem, pozno troche napisalem, mozna rozliczac po pierwszje kwarcieGram delikatnie Conecticut over 36,5 w pierwszej polowie.
cos dalej nasmaruj :grin:Wiem, pozno troche napisalem, mozna rozliczac po pierwszje kwarcie
Administracja mnie chciala zbanowac za brak avataru, to musialem cos na szybko ukrasc. Cichoooo:]hmm Tomek... Ty to Perek ???? ? Bo wchodząc na Twój profil masz taki avatar jak on ????
Virtus pro wygra 2 mape @1.66
E sporty
i oba overki... Było 55:44 ????Szparki 1 połowa over 92.5 @ 1,83
za późno.. juz 95,5 jest :/