USA win @3,75
nie masz racji, chyba mi nie powiesz ze ta akcja przy meczowce byla zaplanowana?Nie
250 pln po kursie 2,50 grałem
Ale co pajace odstawili
Ten mecz jednak śmierdział
Wynik 12-9 i komentator mowi ze tutaj Brazylia jeszcze.nie.przegrała, jakkby wiedział że coś jest na rzeczy
Co Wy z tą meczówką wszyscy?Ten serwis nie był przy piłce meczowej skoro serwowali Brazole,nawet na logikę jak ktoś nie oglądał można się domyślić...nie masz racji, chyba mi nie powiesz ze ta akcja przy meczowce byla zaplanowana?
e: mowie o 3 secie
Po prostu smieszna sytauacja, ale nie wiem czego nie rozumiesz? Wynik 24:23 dla USA i serwis Brazylii w aut, zawodnik uciekal od pilki ale ja zawadzil, prosciej nie potrafie wybaczCo Wy z tą meczówką wszyscy?Ten serwis nie był przy piłce meczowej skoro serwowali Brazole,nawet na logikę jak ktoś nie oglądał można się domyślić...
To nie było przy piłce meczowej tylko przy równowadze...Nie było wyniku 24-22 dla USA bo cudem doprowadzili do po 23...Pierdolita tu czasem takie głupoty,że szok....Gdzie się podziali Ci starzy ogarnięci goście?Po prostu smieszna sytauacja, ale nie wiem czego nie rozumiesz? Wynik 24:23 dla USA i serwis Brazylii w aut, zawodnik uciekal od pilki ale ja zawadzil, prosciej nie potrafie wybacz
No nie wierzę co tu ludzie wypisują xDDDDWynik 12-9 i komentator mowi ze tutaj Brazylia jeszcze.nie.przegrała, jakkby wiedział że coś jest na rzeczy