Kazdemu zycze wygranych, ale po zwycięstwie Brazylii jakos spokojniej na duszy... Pewnie nie darowalbym sobie, ze mozna bylo zagrac na wygrana, a nie kombinować.
Nie
250 pln po kursie 2,50 grałem
Ale co pajace odstawili
Ten mecz jednak śmierdział
Wynik 12-9 i komentator mowi ze tutaj Brazylia jeszcze.nie.przegrała, jakkby wiedział że coś jest na rzeczy
rezerwy brazoli 0-1 w pape i dalej faworytami. chyba ktoś wie coś więcej :grin: jak brazylia wygra to nie mam pytań o brak jakichkolwiek ustawek ???? o co tu do ku..y chodzi bo to napewno nie jest normalne
Nie
250 pln po kursie 2,50 grałem
Ale co pajace odstawili
Ten mecz jednak śmierdział
Wynik 12-9 i komentator mowi ze tutaj Brazylia jeszcze.nie.przegrała, jakkby wiedział że coś jest na rzeczy
Po prostu smieszna sytauacja, ale nie wiem czego nie rozumiesz? Wynik 24:23 dla USA i serwis Brazylii w aut, zawodnik uciekal od pilki ale ja zawadzil, prosciej nie potrafie wybacz
Po prostu smieszna sytauacja, ale nie wiem czego nie rozumiesz? Wynik 24:23 dla USA i serwis Brazylii w aut, zawodnik uciekal od pilki ale ja zawadzil, prosciej nie potrafie wybacz
Final six
Na trybunach pustki
Mecze kodowane, oglądalność 100 tys? Polska odpadła to też in minus dla organizatorow
Oni grają w jednej druzynie, zawodnicy trenerzy organizatorzy telewizja komentatorzy bukmacherzy
Kasa musi się zgadzać a nie końcowe miejsce czy puchary
To nie było przy piłce meczowej tylko przy równowadze...Nie było wyniku 24-22 dla USA bo cudem doprowadzili do po 23...Pierdolita tu czasem takie głupoty,że szok....Gdzie się podziali Ci starzy ogarnięci goście?