Aberdeen @2.2 delikatnie bo awans już pewny, a na wyjazdach szału nie grają ale, że przeciwnik jaki jest to jest myślę, że można coś pograć na Szkotów.
HJK @1.6
Goteborg + Hajduk + Brondby @2.9
Kukesi - Austria Vienna remis HT @2.1Ehh Albańczyki.
Sam pisałeś wcześniej, że pewnie Jurgenowi dadzą wygrać turniej bo tamto sramto, a teraz wiedziałeś że młodszy wygra, ty jesteś no domyśl się jaki xDJa myślę że sfixują, tak jak Melzerowie to zrobili bo wszyscy naparzali na Jurgena a wiadomo jak to się skończyło ????
No wiesz znają się od kilku lat jeszcze z juniorskich rozgrywek + reprezentacja...co to słovaki też się dogadali? to jest chore
JA COŚ TAKIEGO PISAŁEM?! Jeśli tak pisałem to znajdz mi ten post... Masz problemy z pamięcią chłopcze ????Sam pisałeś wcześniej, że pewnie Jurgenowi dadzą wygrać turniej bo tamto sramto, a teraz wiedziałeś że młodszy wygra, ty jesteś no domyśl się jaki xD
Przecież nie będę przewalał tysiąca twoich bezsensownych postów, żeby to znalezsc ja wiem co widziałem, a chłopcze możesz pisać do swoich kolegów, jeśli ich masz ????JA COŚ TAKIEGO PISAŁEM?! Jeśli tak pisałem to znajdz mi ten post... Masz problemy z pamięcią chłopcze ????
PISAŁEM ŻE NIE BĘDZIE 2-0 nie znając kursów i że wyczuwam OVER a nie pisałem że wygra JURGEN
Geniuszu pamięci forumowej!
Nie pisałem że wygra Jurgen, nie podejmowałem się typowania tego spotkania, wspomniałem tylko o overze!!! Jak masz problemy z pamięcią kup sobie Bilobil, na koncentrację, na pamięcPrzecież nie będę przewalał tysiąca twoich bezsensownych postów, żeby to znalezsc ja wiem co widziałem, a chłopcze możesz pisać do swoich kolegów, jeśli ich masz
ZNAJDZ MI TEN POST, pisać można jedno nie znając kursów a typować takie spotkanie to druga sprawa...Gawronix pisales tak wczoraj potwierdzam dużo ten użytkownik jeszcze musi zwyzywac zawodników i pisać że każdy sprzedaje zeby go zbanowac ? Jakiś mod może mi nawet na PW odpisac
nie umiesz nawet przeczytać prostego tekstu gdzie ja CHŁOPCZE napisałem, że wygra z młodszym bratem, pisałem o turnieju, ale z Tobą to jak do ściany bez odbioru, żyj dalej w wirtualnym świecie gdzie jesteś kim ????Nie pisałem że wygra Jurgen, nie podejmowałem się typowania tego spotkania, wspomniałem tylko o overze!!! Jak masz problemy z pamięcią kup sobie Bilobil, na koncentrację, na pamięc
Pozdro!!!