>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Ja myślę że dwa mecze grane o tej samej godzinie po faworytach,z tego samego turnieju może być ciężko z ich wejściem... Obserwacje wieloletniego typera... Ale może się uda...
Pzdr!

furman19 928

furman19

Użytkownik
Polonia Poraj v Dunajec Ostrowsko
Panowie kurs na Dunajec wynosi 26 i teraz widze zakład goscie - połowa z najwiekszym wynikiem 1.72! . Sugrując sie kursem na Dunajec ten zakład na najwiekszy wynik jest zdecydowanie za wysoki. Wie ktoś co to za druzyny i czy warto to grać?

furman19 928

furman19

Użytkownik
Polonia Poraj v Dunajec Ostrowsko

Panowie kurs na Dunajec wynosi 26 i teraz widze zakład goscie - połowa z najwiekszym wynikiem 1.72! . Sugrując sie kursem na Dunajec ten zakład na najwiekszy wynik jest zdecydowanie za wysoki. Wie ktoś co to za druzyny i czy warto to grać?

j.suli 6,4K

j.suli

Użytkownik
Dunajec ostrowsko to b-klasowa druzyna,polonia gra w 4 lidze.wczoraj kurs na polonie ht/ft wynosil 1.95!,dzis to tylkon1.25

palemki 62

palemki

Użytkownik
Jesli ktos sie interesuje boksem zaraz walka Izu Ugonoh nie wiem do konca jakie sa kursy online i czy jest opcja @Izu wygra przed czasem obojetnie ktora runda. To ze wygra to pewne ale przed czasem powinien rowniez pyknac kelnera. Jego kariera stoi w miejscu przez to ze obija ciagle bumow.
Zagralem w stacjonarnym w Dusseldorfie jedyne miejsce gdzie mozna bylo obstawic lol.
http://boxrec.com/venue/241956
Kurs ok 1.25 max (w boksie inne stawki to oczywiste)

seba6 533

seba6

Użytkownik
Na Polonie Poraj uważajcie , bo wczoraj grali wymagający sparing i dzisiaj niewiadomo co zagraja i kto zagra ;)

domell 454

domell

Użytkownik
Witam.
McHale @2,75 1j 365 Live
Pisze z koma, pozniej rozlicze
⛔ 1j
Brylok/Cuevas 1 set @2,50 2j 365 Live
✅ 3j
Huey/Mirnyi 1 set @1,90 1j 365 Live
Pozniej wszystko podlicze poniewaz pisze z komorki.
⛔ 1j
Huey/Mirnyi @3,00 1j 365 Live
Zwrot
Davis @2,75 1j 365 Live
✅ 1,75j
Ratiwatana/Ratiwatana @1,50 1j 365
I spac. Jutro wszystko podlicze.
⛔ 1j
Łacznie ✅ 1,75 j.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom