>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
O 4,6K

oth

Użytkownik
No udało się coś wygrać, Gabriela Ce też ładnie siałda ✅
To samo trzeba zrobić z Elie jak przegra seta.

Otrzymane punkty reputacji: +7
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Czy miał ktoś z Was taką sytuację: http://forum.bukmacherskie.com/f37/bwin-opinie-24654-40.html#post6052810
, a może ktoś z Was dzwonił do bwin?
a tak swoją drogą jeśli mowa jest o tenisie stołowym, zaraz zaczyna grać Horejsi, widziałem go w Toruniu, od siebie mogę zaproponować Horejsi -1,5 seta po 1,83 w bet.365
Skyrimka u mnie podobnie jeśli chodzi o piłkę nożną, jednak po gimnazjum nie wiedziałem czy wybrać sport czy edukację, wybrałem edukację, a dziś jestem bezrobotny, to znaczy potrafię dobrze zarządzać nadmiarem wolnego czasu ????
Wejdźcie sobie w wolnej chwili na Facebooku na fanpage tego challengera, jak dla mnie te mecze w większości są ustawione

bosco 372

bosco

Użytkownik
a tak swoją drogą jeśli mowa jest o tenisie stołowym, zaraz zaczyna grać Horejsi, widziałem go w Toruniu, od siebie mogę zaproponować Horejsi -1,5 seta po 1,83 w bet.365

Wejdźcie sobie w wolnej chwili na Facebooku na fanpage tego challengera, jak dla mnie te mecze w większości są ustawione
krzysiu, powiem ci tak, nie szukaj miodu w dupie :cool:

5567 719

5567

Użytkownik
Matuidi jak się zalał łzami przy odbieraniu medalu. Powtórkę oglądam :] Masakra z ta Portugalią. Jak wychodzili z grupy to w zyciu bym na nich nie postawił.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom