q7dwa9
Użytkownik
to ile ich koło Ciebie leży ????Powinienem juz dawno spać bo o 4 prowadze yolo trupa do Sopotu z ziomkami ale Dominikanki chyba nie dadzą mi spac...
to ile ich koło Ciebie leży ????Powinienem juz dawno spać bo o 4 prowadze yolo trupa do Sopotu z ziomkami ale Dominikanki chyba nie dadzą mi spac...
Juz poprawiłem!! ???? ???? ????to ile ich koło Ciebie leży ????
Hanak - Vyborny? Czy któryś z tych późniejszych meczy bo widzę, że gra 3x dzisiaj.Martin hanak 1.83 w pingla gram
raczej chodzilo mu o ten mecz ktory teraz graHanak - Vyborny? Czy któryś z tych późniejszych meczy bo widzę, że gra 3x dzisiaj.
Oddał bez walkiMartin hanak 1.83 w pingla gram
ogadales mecz? od poczatku drugi lepiej wygladal, ja bym o sam ogralOddał bez walki
Wiadomo że grał gorzej skoro przegrał 3-0 . Z pewnością nie jeden z nas by ich ograł obuogadales mecz? od poczatku drugi lepiej wygladal, ja bym o sam ogral
Ja w gimnazjum byłem królem pingla, Pan od wf'u mówił, że mam talent ale zszedłem na złą drogę.Wiadomo że grał gorzej skoro przegrał 3-0 . Z pewnością nie jeden z nas by ich ograł obu
krzysiu, powiem ci tak, nie szukaj miodu w dupiea tak swoją drogą jeśli mowa jest o tenisie stołowym, zaraz zaczyna grać Horejsi, widziałem go w Toruniu, od siebie mogę zaproponować Horejsi -1,5 seta po 1,83 w bet.365
Wejdźcie sobie w wolnej chwili na Facebooku na fanpage tego challengera, jak dla mnie te mecze w większości są ustawione