mateos17
Użytkownik
Niestety na bo mógł to wygrać prowadząc 0:2 w gemach i 15:40 w 3 gemieCalvin Hemery wygra 2-0 @ 5
Niestety na bo mógł to wygrać prowadząc 0:2 w gemach i 15:40 w 3 gemieCalvin Hemery wygra 2-0 @ 5
A Rodriguez?Przez wiatr podzielił się peleton. Niestety w drugiej grupie jest Meintjes, traci około 1:30 do Froome'a. Jest tam też Barguil, a w konsekwencji Tom Dumoulin.Tony Martin pracował w głównej grupie, ale już odpada i pewnie dojedzie ze sporą stratą.
Nie ma to jak prowadzic w tb 4:2 odlamujac w ostatnim momencie przed tb i przegrac w tb 5 pilek z rzedu broniac punktow za cwiercfinal z ubieglego roku.Monroe/Sitak 1set @3.20
Monroe/Sitak 1set @4.10
Monroe/Sitak mecz @2.50
Jechal w pierwszej grupie. Teraz obie sie polaczyly.A Rodriguez?
Jakis konkretny powod?
Czyli Rodriguez vs Meintjes jeszcze otwartą sprawą bo jadą w jednej grupie? Czy coś źle zrozumiałem?Jechal w pierwszej grupie. Teraz obie sie polaczyly.
Jakis konkretny powod?
DziękiTak mi się przynajmniej wydaje, że teraz obaj jadą w jednej grupie. Część zawodników dojechała. Na pewno FDJ, a tam cały czas na przedzie przy FDJ jechał Meintjes.
Tak mi się przynajmniej wydaje, że teraz obaj jadą w jednej grupie. Część zawodników dojechała. Na pewno FDJ, a tam cały czas na przedzie przy FDJ jechał Meintjes.Czyli Rodriguez vs Meintjes jeszcze otwartą sprawą bo jadą w jednej grupie? Czy coś źle zrozumiałem?
Jeśli pytasz o Tour de France to: http://www.drhtv.com.pl/drhtv3.htmlStream do kolarzy ktoś poratuje?
Albirex Niigata @1.6
Balestier Khalsa @2.0
udało się 2 wygrać :]Wessels ze 3 gemy ugra?
chyba nie ogladasz next gol trnawa albo nic