techn9cian
Użytkownik
Mektic/Sancic @3.75 1j
czemu tak?Mektic/Sancic @3.75 1j
weeb.tvBet365
Marcel Granollers wygra 2-0 Facundo Bagnis v Marcel Granollers
(Zakłady na set) 13/07/2016 Brak 2.20 Odbędzie się
Skoro Zopp miał 10 BP, to jakim cudem Marcel by miał nie łamać Bagnisa? Do tego na pewno przy swoim serwisie pewniejszy będzie Granollers. Jeżeli chodzi o formę to w ostatnim czasie Marcel bardzo fajnie sobie pogrywa i wyciąga bardzo dobre wyniki.
weeb.tv lub http://www.telewizjada.net/Mam pytanko, gdzie znajde płatną tv w necie? gdzie bede mial kanały canal+ wszystkie, hbo, sportowe itp. jak ktos mi udzieli cennych informacji na ten temat na PW to bede wdzięczny (tutaj nie cytujcie bo spadam i nie bede wertować stron i tematu zasmiecac tez nie ma co) dzieki z góry.
Marcel w decydujących momentach jakby odpuszczał, coś śmierdzi ten meczBet365
Marcel Granollers wygra 2-0 Facundo Bagnis v Marcel Granollers
(Zakłady na set) 13/07/2016 Brak 2.20 Odbędzie się
Skoro Zopp miał 10 BP, to jakim cudem Marcel by miał nie łamać Bagnisa? Do tego na pewno przy swoim serwisie pewniejszy będzie Granollers. Jeżeli chodzi o formę to w ostatnim czasie Marcel bardzo fajnie sobie pogrywa i wyciąga bardzo dobre wyniki.
Bo Brown jest zakręcony jak ruski termos, a Sancic ma 70 pkt do obronieniaczemu tak?
Seta ugrali, można pomału czaić się na zamknięcieMektic/Sancic @3.75 1j
Na razie to on wygrywa stb w pojedynke.Bo Brown jest zakręcony jak ruski termos, a Sancic ma 70 pkt do obronienia
ogladasz? ;d przecież Gonzalez w 2 secie wygląda bardzo dobrze a ten medical to nie kontuzja barku1 Renzo Olivo wygra seta 2 Renzo Olivo v Maximo Gonzalez
(Bieżący set - Zwycięzca) 13/07/2016 Brak 2.25 Odbędzie się
4/10 bet365
Gonzalez medical, coś z barkiem
a czego?ogladasz? ;d przecież Gonzalez w 2 secie wygląda bardzo dobrze a ten medical to nie kontuzja barku
żadna kontuzja, zadrapanie na dłoni lekkiea czego?
to po co bark pokazywał jeszcze?żadna kontuzja, zadrapanie na dłoni lekkie
a to nie do mnie to pytanieto po co bark pokazywał jeszcze?
ja mam zagrane i oglądama to nie do mnie to pytanie
przestan dyskutowac frajersko oddal gonzalez :grin:ja mam zagrane i oglądam
to wyglada bardzo dobrze czy sie meczy? bo nie wiem juz sam :]Gonzalez @ 7.50 oboje meczą się przy swoich gemach, może być wszystko jeszcze tutaj