>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
seba6 533

seba6

Użytkownik
Przysiezny 1 serwis ma powyzej 10% ? W tie breaku od razu oddal mini brejka , zaraz sedzia pomogla Grothowi i po secie ..

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
23:00 ATP Newport Doubles
Lawson A./McDonald M. - Skupski K./Skupski N.
Skupski/Skupski -4g @1.82 Marathonbet
Widziałem wczoraj w &quot;akcji&quot; tego McDonalda. Jeśli taka drewniana łamaga jak Ram go rozniosła 6:3 6:2, to braciaki nie będą mieli problemu z taką sklejką. Jego kolega Alex Lawson (niesklasyfikowany w rankingu ATP) w tym sezonie zagrał całe 4 (słownie CZTERY) mecze w singlu i 8 w deblu. Łącznie 12 meczy, z czego 9 na poziomie ITF i 3 na poziomie challenger.
Tutaj nie powinno być żadnej niespodzianki, chyba że organizatorzy zażyczą sobie inaczej ???? ????
edit. ⛔ Skupscy ogarnęli chłopaczków 2-0, ale dopiero po dwóch tie-breakach. Cóż... :;/:

Otrzymane punkty reputacji: +6
M 2,5K

mati89

Forum VIP
oglądałem dziś trochę Montanesa i powiem tylko tyle, że to bardziej Ymer przegrał to spotkanie aniżeli Hiszpan je wygrał. Jutro zmierzy się z Dasco i myślę że 2-0 na Fernando to dobry trop. Ktoś widzi to podobnie?

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
oglądałem dziś trochę Montanesa i powiem tylko tyle, że to bardziej Ymer przegrał to spotkanie aniżeli Hiszpan je wygrał. Jutro zmierzy się z Dasco i myślę że 2-0 na Fernando to dobry trop. Ktoś widzi to podobnie?
Na takich turniejach uważam, że najlepiej grać live.
Pre nie ma co, bo dużo &quot;cudów&quot; się dzieje.

charlson 226

charlson

Użytkownik
1 Stefano Napolitano Stefano Napolitano v Adrian M-Maceiras
(Zwycięzca meczu) 12/07/2016 Brak 1.70 Odbędzie się
bet365 4/10

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom