>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
wiekszego idiotyzmu nie widzialem, ryzykowac 396zł dla 19 ???? jeszcze w tenisie :cool: ciekawe czy powiedzialbys o tym jakbys wtopil :cool:
Oj w porównaniu do stawek i kursów jakie sie grało to tutaj to byl super bezpieczny bet hehe. Przegrywało sie niższe kursy po dużo większych stawkach hehe.

5567 719

5567

Użytkownik
w takim razie gratulacje
A dziękuję. Dla kontrastu od dłuższego czasu mam inna taktykę gry. ;) Masz racje, w sumie nie wiem po co to pisałem, chyba chciałem po prostu zwrócić uwagę, ze te 1,05 w takim momencie to byl dla mnie bankier. Jak odpalilem beta to myślałem, ze będzie 1,02 jakies hehe.

domell 454

domell

Użytkownik
na lokate dalbym kilkaset tysiecy na takie cos nie, tym to sie rozni. koniec tematu
Lokatę masz w skali roku, takie coś w skali godzin. Nie musisz dać kiluset tysięcy żeby mieć taki zysk jak na lokacie w skali całego roku.

bosco 372

bosco

Użytkownik
Lokatę masz w skali roku, takie coś w skali godzin. Nie musisz dać kiluset tysięcy żeby mieć taki zysk jak na lokacie w skali całego roku.
sa lokaty krotkoterminowe, ale tu nie o tym. ja po prostu mam inne myslenie. nie zagram nigdy nawet za 1zł takiego kursu i tyle. ryzykowac (badz co badz, bylo to ryzyko) prawie 400zl dla 19 dla mnie mija sie z celem, ale wam zycze powodzenia. kazdy gra jak chce. koniec ot

domell 454

domell

Użytkownik
sa lokaty krotkoterminowe, ale tu nie o tym. ja po prostu mam inne myslenie. nie zagram nigdy nawet za 1zł takiego kursu i tyle. ryzykowac (badz co badz, bylo to ryzyko) prawie 400zl dla 19 dla mnie mija sie z celem, ale wam zycze powodzenia. kazdy gra jak chce. koniec ot
Oczywiście, każdy gra jak chce i jak mu wygodnie. Przecież jakby przegrał to nie my byśmy dostali po kieszeni.

5567 719

5567

Użytkownik
Lorek teraz powiedział wreszcie cos co mi się spodobało: &quot;Brytyjczycy kochają swoje urocze dziwactwa&quot;. ;)

Co do płaczu to nic byście nie słuchali, nie ta faza wtajemniczenia w tym biznesie i nie te lata na karku. Widzę, ze tu tzw. &quot;nowa fala użytkowników&quot; i mało rozeznani co do poszczególnych userow. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom