>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
tak muszą wygrać 2-1 ale po takim kursie delikatnie warto zagrać
Nie strzelili gola od 140 minut cieniasom z Walii, graja w 10, musza strzelic 2 gole zakladajac, ze Walijczycy nic juz nie strzela po kursie @ 6... i to warto grac? ????

furman19 928

furman19

Użytkownik
Nie warto. W pierwszym meczu też gola nie potrafili strzelić. Tak, muszą wygrać. W lidze też Stabaek cieniuje. Zdecydowanie odradzam.
Właśnie się dziwie, że gra na awans drużyny gdzie tam bez bramek, a teraz przegrywają i grają w 10.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Widzieli jak wygląda Bartoli ? ;o (kumaci z tenisa wiedzą) szkoda mi jej strasznie...

Otrzymane punkty reputacji: +6
kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Nie strzelili gola od 140 minut cieniasom z Walii, graja w 10, musza strzelic 2 gole zakladajac, ze Walijczycy nic juz nie strzela po kursie @ 6... i to warto grac? ????
zagrałem delikatnie, nie takie cuda sie zdarzają w sporcie;)

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Hmm kto mi wytlumaczy, jakim cudem Deschamps twierdzi, ze Umtiti zagral super mecz z ISLANDIA w ktorym Francuzi stracili 2 gole! Teraz zamiast Ramiego znowu zagra Umtiti... pfff
Pamietam, jak LvG zawsze mowil, pierwszy mecz, debiut jest latwy, bo gra sie na adrenalinie itd...drugi jest o wiele trudniejszy ???? ...Umtiti popelni dzisiaj jakis blad, moze karteczke wylapie...warto sie zastanowic nad taka opcja @ 3,5.
zagrałem delikatnie, nie takie cuda sie zdarzają w sporcie
Slusznie, zawsze warto probowac. Myslalem, ze przy stanie 0:1 to przynajmniej kornery nabija ale widze, ze graja totalna padake. Szkoda ale widac jest to rok Walijczykow :p

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Slusznie, zawsze warto probowac. Myslalem, ze przy stanie 0:1 to przynajmniej kornery nabija ale widze, ze graja totalna padake. Szkoda ale widac jest to rok Walijczykow :p
też myślałem że nabiją rogi ale widocznie nie chcą grać w LE i raczej nic z tego nie będzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom