nole
Forum VIP
GRAM ???? !!!
Polska - Portugalia BTS
Shkendija - Cracovia @ 1 drużyna over 0,5 gola
@ AKO 2,80 Stys
GRAM ???? !!!
Polska - Portugalia BTS
Shkendija - Cracovia @ 1 drużyna over 0,5 gola
@ AKO 2,80 Stys
Polska - Portugalia BTS @2.5 ja tak gram
Czemu maja sie cofac? Wyrownali, dostali wiatru w zagle powinni zagrac o wygrana w regulaminowym czasie. Przeciez nie beda kombinowac i liczyc, ze wygraja w karnych ????portugalia race 9 rr chyba można zapomniec szkoda tej bramkii bo portugalia cofnie się pewnie i zagra to co z chorwacja
Granie czerwa na tym Euro to wywalanie kasy w błoto...W jakim buku można zagrać czerwoną kartkę POLSKA-portugalia bo na bet365 nie widzę
E: już mam unibet 4.80
Jak Cie nie lubie tak masz 100% racjiKurde... Strzelamy bramkę i cofamy się... Ludzie! Kiedy ktoś naszym wyjaśni ze trzeba iść za ciosem i grać do przodu, pressing itd itp! Bronienie się jest bardziej męczące niż atakowanie.
dokładnie, a po wyrównaniu nagle znów przypomnieli sobie jak się gra..Kurde... Strzelamy bramkę i cofamy się... Ludzie! Kiedy ktoś naszym wyjaśni ze trzeba iść za ciosem i grać do przodu, pressing itd itp! Bronienie się jest bardziej męczące niż atakowanie.
Hahaha poprawiles mi humor ja też trochę w plecy w różne ale mecz jeszcze trwaHmm jednak chyba sie mylilem co do tych roznych...Ktos tam dzisiaj pisal, ze kumpel wzial pozyczke i zainwestowal 10k w overek rozniakow...pewnie teraz siedzi i nie wie co ze soba zrobic
Shamrock Rovers - RoPS over 1.5 bramki @1.85 Bet365