q7dwa9
Użytkownik
zobacz w typach dniajakieś pomysły macie na mecz Polaków?
zobacz w typach dniajakieś pomysły macie na mecz Polaków?
Dynamo Kijów - Wurzburger obecnie 39min 0-0
Dynamo @2,05
Ostatnio w wysmienitej formie jest. Jak Agnieszka na nią trafi to bedzie Polce bardzo bardzo ciężko.znawcy tenisa... Ta Cibulkova to zawsze takim terminatorem była ? Ostatnio 2 mecze w ciągu dnia i wygrała i ładnie se leci z tego co widzę teraz ????
z jakiego kraju jest to coś?Collage Europa już 2-0 z mocno faworyzowanym przez buki Pyunikiem )
Reyes-Varela/Schnur @1,5 Bet365
Taki becik deblowy z Marburga ode mnie, osiągają dobre rezultaty, naprzeciw siebie mają wałkarskich włochów w tym Arnaboldiego, który odpadł z singla dzisiaj i pakuje się do domu ???? Do dubla jak znalazł.
Prawie tydzień temu grali i Polka przegrała 1-2Ostatnio w wysmienitej formie jest. Jak Agnieszka na nią trafi to bedzie Polce bardzo bardzo ciężko.
będzie izzi u mnie juz zamknięte . Vesnina zaraz wygra i Gasquet raczej też.
365 liczy z dogrywka.Bwin liczy koszykówkę z dogywką czy nie grając under/over?
Grasz takie handi na Irl ?Linia na Irlandię-38.5 @1.67, a po takim kursie to bylo 32.5, a 35.5 @2 ????
po co sprzedajesz i tracisz pisalem ci ze Vesnina to juz wczoraj wygralabędzie izzi u mnie juz zamknięte . Vesnina zaraz wygra i Gasquet raczej też.
pare zł nie robi mi różnicy przy takiej stawce i tak wysokiej wygranej serio, a tak mam już spokój ????po co sprzedajesz i tracisz pisalem ci ze Vesnina to juz wczoraj wygrala
Biorąc pod uwagę statystykę zagrałem -35.5 @2.00Grasz takie handi na Irl ?