kolatek
Użytkownik
i gol home rowniezover 4,5 w meczu Home, Home musi strzelić jak liczy na awans więc albo oni strzelą albo pójdzie kontra ( mam taka nadzieję )
kurs 2.0 bet 365
i gol home rowniezover 4,5 w meczu Home, Home musi strzelić jak liczy na awans więc albo oni strzelą albo pójdzie kontra ( mam taka nadzieję )
kurs 2.0 bet 365
przy 5:6 0:15 Herbert 1 set @ 2,30
dokładam Lacko @ 2,20
Jakoś nie podzielam optymizmu w stronę Ivo i myślę, że Słowak spokojnie do tb albo i dwóch może doprowadzić i jakieś handi jak najbardziej do gry.
Sugerujesz wycofanie sie z zakladu?Wszędzie piszą że Kei ma problemy chyba z plecami a ludzie grają na Keia jak głupi...
ja bym wybrał KrystyneJa zastanawiam się czy postawić na lewego ze będzie faulowany powyżej 2.5 czy stawiać na Ronaldo ze będzie faulowany 2.5 jak sądzicie ?
Portugalia będzie prowadziła grę, my po przechwycie na pewno będziemy szukali Roberta aby przetrzymał piłkę więc na pewno da się sfaulować. Biorąc pod uwagę że będzie to środkowa część boiska to sędzia powinien częściej gwizdać niż faule Ronaldo przy naszym polu karnym. Z resztą Polska na pewno będzie unikała na nim faulu w pobliżu naszej bramki.Ja zastanawiam się czy postawić na lewego ze będzie faulowany powyżej 2.5 czy stawiać na Ronaldo ze będzie faulowany 2.5 jak sądzicie ?
Co Wy od tego Pazdana chcecie? :grin:Znajdę gdzieś Pazdan samobój ? Taką jazdę z nim mają, że coś się musi stać ????
:grin::grin::grin:Co Wy od tego Pazdana chcecie? :grin:
Koleś jest na shortliście Barcelony
Albert Ramos wygra co najmniej seta
1.75
Cooo Benek na czworaka, jak ty tam chcesz over?Nishikori over 39,5 gema @1,72