matilebron
Użytkownik
Oglądałeś czy intuicja? ????przy 5:6 0:15 Herbert 1 set @ 2,30
Z przebiegu gry nic na to nie wskazywało, ale gratki, może teraz Herbi się ogarnie i zleje tego karakana 3-1
Oglądałeś czy intuicja? ????przy 5:6 0:15 Herbert 1 set @ 2,30
to i to, nie chciało mi się wierzyć że Herbert będzie dostawał 2:0 od DzuzmuraOglądałeś czy intuicja? ????
Z przebiegu gry nic na to nie wskazywało, ale gratki, może teraz Herbi się ogarnie i zleje tego karakana 3-1
zgodze sie przyjemny mecz dla oka i probuje Ferrera po 4,00 bet365Mahut-Ferrer mecz na dobrym poziomie. David już się rozkręcił.
Serwis na trawie ma spore znaczenie, ale już trochę inaczej to wygląda jeżeli zawodnik nieźle wygląda na returnie - tym bardziej na trawie, a można tutaj oprzeć się chociażby na różnych statystykach jeżeli chodzi choćby o nawierzchnię.Tylko ja mam takie wrażenie że serwis na trawie ma coraz mniejsze znaczenie?
Mówili ostatnio w Polsacie, że nawierzchnia na Wimbledonie coraz wolniejsza, ale ciężko wyczuć jak można przygotować trawę szybszą i jak wolniejszą.Tylko ja mam takie wrażenie że serwis na trawie ma coraz mniejsze znaczenie?
Chodzi mi o porównanie względem poprzednich latSerwis na trawie ma spore znaczenie, ale już trochę inaczej to wygląda jeżeli zawodnik nieźle wygląda na returnie - tym bardziej na trawie, a można tutaj oprzeć się chociażby na różnych statystykach jeżeli chodzi choćby o nawierzchnię.
iponiżej 7 i 8 rr w meczu Noorth
kursy 3.50 i 2.20 bet 365
idokładam poniżej 9 i 8 rr w meczu North
kursy 2.50 i 4.33 bet 365
Fakt, bo z roku na rok nawierzchnia i piłki są wolniejsze. Na RG odwrotnie, jest coraz szybciej.Tylko ja mam takie wrażenie że serwis na trawie ma coraz mniejsze znaczenie?
nieDo tego bonusu tenisowego z całorocznego wliczają się zakłady na over/under 3,5 seta?
0-2 zostało jeszcze 5 minut ale nic do HT tu już sie nie stanie i typ można rozliczaćCeresa win do HT kurs 2.20 bet 365