>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Oglądałeś czy intuicja? ????

Z przebiegu gry nic na to nie wskazywało, ale gratki, może teraz Herbi się ogarnie i zleje tego karakana 3-1 :cool:
to i to, nie chciało mi się wierzyć że Herbert będzie dostawał 2:0 od Dzuzmura

mk21 233

mk21

Użytkownik
Tylko ja mam takie wrażenie że serwis na trawie ma coraz mniejsze znaczenie?
Serwis na trawie ma spore znaczenie, ale już trochę inaczej to wygląda jeżeli zawodnik nieźle wygląda na returnie - tym bardziej na trawie, a można tutaj oprzeć się chociażby na różnych statystykach jeżeli chodzi choćby o nawierzchnię.

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Tylko ja mam takie wrażenie że serwis na trawie ma coraz mniejsze znaczenie?
Mówili ostatnio w Polsacie, że nawierzchnia na Wimbledonie coraz wolniejsza, ale ciężko wyczuć jak można przygotować trawę szybszą i jak wolniejszą.
Generalnie nagłośnienie uderzeń jest tragiczne w przekazie telewizyjnym. Wygląda to tak jakby tenisiści strzelali do siebie z karabinu.

domell 454

domell

Użytkownik
Serwis na trawie ma spore znaczenie, ale już trochę inaczej to wygląda jeżeli zawodnik nieźle wygląda na returnie - tym bardziej na trawie, a można tutaj oprzeć się chociażby na różnych statystykach jeżeli chodzi choćby o nawierzchnię.
Chodzi mi o porównanie względem poprzednich lat ;)

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Do tego bonusu tenisowego z całorocznego wliczają się zakłady na over/under 3,5 seta?
nie
Oferta dotyczy następujących rynków: wygra mecz, zwycięzca pierwszego seta i zakłady na set.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom