>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Mladenović powinna zejść z tego kortu bo sie tylko kompromituje, będzie szybkie 2:0 dla Sasnovich
Ja pier.. chyba z 20 unforced errrors, co ona robi, w secie bylo 3-5 i 0:30 i 2 dfy i po secie no comment
Mladenović to by dziisja dziewczynki z itfow ograły żal na to patrzeć Sasnovich powinna juz na luzie ogarnąć mecz

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
ta pewne dom postaw:grin:
&quot;mam pewne info&quot; nie koniecznie musi oznaczać, że ma 100% info, może chodzi o &quot;mam jakieś info&quot; np. &quot;Pewna Pani poszła do sklepu&quot; nie oznacza to, że była to peffka ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
to pewne czy nie pewne ? :p
pewne nie w sensie że stawiajcie domy!!;)
dostałem taka informacje od znajomego , za parę groszy można spróbować, nigdy wcześniej nie miałem od tego gościa info. więc nie wiem czy te informacje są rzetelne, dostałem info i się podzieliłem z Wami.

zendi94 237

zendi94

Użytkownik
&quot;mam pewne info&quot; nie koniecznie musi oznaczać, że ma 100% info, może chodzi o &quot;mam jakieś info&quot; np. &quot;Pewna Pani poszła do sklepu&quot; nie oznacza to, że była to peffka ????
Hah co objaśnił ????

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
pewne nie w sensie że stawiajcie domy!!;)

dostałem taka informacje od znajomego , za parę groszy można spróbować, nigdy wcześniej nie miałem od tego gościa info. więc nie wiem czy te informacje są rzetelne, dostałem info i się podzieliłem z Wami.
Czyli standardowo przy takich informacjach, bts + over 2.5 :razz:
A Bagieta to jest dobry agent. Miałem czutkę na Isnera 3-0, ale -1.5s jak najbardziej mnie zadowala ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom