Możesz wrzucić link?Widzieliście jakim zdjęciem pochwaliła sie Milikówna(Jessica:grin:Ziółek) w necie? Nieźle sie tam przyssała do Krystianka. Na pewno Aruś zadowolony buhahaha :]
Wpisz sobie Jessica Ziółek w Google i znajdziesz od razu. (konto na instagramie ma prywatne)Możesz wrzucić link?
NZ 59:66 FR
83 minuta i gol stracony ???? Ale tak jak mówiłem lekka byłaKwalifikacje Europejska, Dila Gori albo remis 1,53 można spróbować za malutką*stawkę
Dlaczego ?Zupełnie nie ogarniam kursów na brak BTS-a w Ałmatach - biorę @2 B365.
nie masz swojego zycia ze lubisz zyc cudzym?Widzieliście jakim zdjęciem pochwaliła sie Milikówna(Jessica:grin:Ziółek) w necie? Nieźle sie tam przyssała do Krystianka. Na pewno Aruś zadowolony buhahaha :]
U siebie nie potraili stworzyć żadnego zagrożenie ze swojej strony to tym bardziej może być trudno na trudnym terenie w Kazachstanie. Przed meczem brak bts-a stał 1,5-1,6 , stąd nie rozumiem takich kursów już po rozpoczęciu spotkania.Dlaczego ?
A tak zgadzam się , mi się coś pokitrało i myślałem że stawiasz na BTS...U siebie nie potraili stworzyć żadnego zagrożenie ze swojej strony to tym bardziej może być trudno na trudnym terenie w Kazachstanie. Przed meczem brak bts-a stał 1,5-1,6 , stąd nie rozumiem takich kursów już po rozpoczęciu spotkania.
Masz może streama do tego meczu?College Europa !