>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Widzieliście jakim zdjęciem pochwaliła sie Milikówna(Jessica:grin:Ziółek) w necie? Nieźle sie tam przyssała do Krystianka. Na pewno Aruś zadowolony buhahaha :]

5567 719

5567

Użytkownik
Oj no zobaczcie na jej minę -&#39;jakby spelniala swoje marzenie i zdjęcie z Bogiem robiła. Wszystkie stoją normalnie a tylko ona tam najbliżej niego chciała byc i tak głowę pochyla lekko w jego stronę hehehe. Ja bym jej dal czerwona kartke i sajonara bejbe????

A ta w ogole to troche dystansu panowie :razz:

interista18 773

interista18

Użytkownik
Shirak wyciągnął bramkę i mamy dogrywkę. Jak będą grali tak jak w końcówce to powinni ogarnąć przed karnymi już. Admira szybki gol na Słowacji. Zupełnie nie ogarniam kursów na brak BTS-a w Ałmatach - biorę @2 b365.

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Widzieliście jakim zdjęciem pochwaliła sie Milikówna(Jessica:grin:Ziółek) w necie? Nieźle sie tam przyssała do Krystianka. Na pewno Aruś zadowolony buhahaha :]
nie masz swojego zycia ze lubisz zyc cudzym?
dla mnie fotka jak kazda inna...

interista18 773

interista18

Użytkownik
U siebie nie potraili stworzyć żadnego zagrożenie ze swojej strony to tym bardziej może być trudno na trudnym terenie w Kazachstanie. Przed meczem brak bts-a stał 1,5-1,6 , stąd nie rozumiem takich kursów już po rozpoczęciu spotkania.

Otrzymane punkty reputacji: +6
egreg 942

egreg

Użytkownik
U siebie nie potraili stworzyć żadnego zagrożenie ze swojej strony to tym bardziej może być trudno na trudnym terenie w Kazachstanie. Przed meczem brak bts-a stał 1,5-1,6 , stąd nie rozumiem takich kursów już po rozpoczęciu spotkania.
A tak zgadzam się , mi się coś pokitrało i myślałem że stawiasz na BTS...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom