W ubiegłej edycji LE - doszli do 3 rundy, odpadli dopiero z Legią, natomiast niezłe cuda wyczyniali w meczu z Mladost Podgorica, można obczaić skrót gdzieś na YTa co ta Albanska liga jest taka mocna czy co ? przeciez kurs z 5 zl na nich ?
dokładnie a chłopakom z Czarnogóry po co ten awans? i tak odpadną za chwilę a tylko sobie koszta narobią (podróże itp)W ubiegłej edycji LE - doszli do 3 rundy, odpadli dopiero z Legią, natomiast niezłe cuda wyczyniali w meczu z Mladost Podgorica, można obczaić skrót gdzieś na YT
A jeszcze rok wcześniej potrafili ograć u siebie Metalurg Donieck 2-0.
Mają potencjał,w składzie 6 Brazylijczyków, klub z kasą i aspiracjami.
Mecz o pietruszkę, wiadomo że w takich meczach bywa różnie.
Ja przeciwnie, (-1,5 seta) na młode.Teufl/Zass @2.62 Bet365
BTS
Pewnie skończy 2:1 dla Strauss/Strauss i nikomu nie wejdzie ????Ja przeciwnie, (-1,5 seta) na młode.
Szkoda, dobre kursiwo złapałem.Pewnie skończy 2:1 dla Strauss/Strauss i nikomu nie wejdzie ????
Myslisz, ze kto wezmie mecz ? bo nie wiem czy zamykac :/Szkoda, dobre kursiwo złapałem.
W całorocznym miałem na drugi dzień.Ja mam pytanie które buki wypłacają najszybciej na konto bankowe ?
ZdecydowanieCzy mi sie wydaje, czy kursy na Evergrande @ 10 (unibet) to troche za wysoko. Wiem, ze nie zagraja najsilniejszym skladem, ale ten kurs chyba ich mocno nie docenia. Ma ktos moze sklady Schalke bo na oficiajnych portalach nie moge znalezc.
Sorki, nie zauwazylem wiadomosci.Myslisz, ze kto wezmie mecz ? bo nie wiem czy zamykac :/
Chyba nie. Grają lepiej niż w 1 secie :razz:Jakas kontuzja u Wloszek?