>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
a co ta Albanska liga jest taka mocna czy co ? przeciez kurs z 5 zl na nich ?
W ubiegłej edycji LE - doszli do 3 rundy, odpadli dopiero z Legią, natomiast niezłe cuda wyczyniali w meczu z Mladost Podgorica, można obczaić skrót gdzieś na YT

A jeszcze rok wcześniej potrafili ograć u siebie Metalurg Donieck 2-0.
Mają potencjał,w składzie 6 Brazylijczyków, klub z kasą i aspiracjami.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
W ubiegłej edycji LE - doszli do 3 rundy, odpadli dopiero z Legią, natomiast niezłe cuda wyczyniali w meczu z Mladost Podgorica, można obczaić skrót gdzieś na YT
A jeszcze rok wcześniej potrafili ograć u siebie Metalurg Donieck 2-0.
Mają potencjał,w składzie 6 Brazylijczyków, klub z kasą i aspiracjami.
dokładnie a chłopakom z Czarnogóry po co ten awans? i tak odpadną za chwilę a tylko sobie koszta narobią (podróże itp)
a kilku Brazylijczyków by nie siedziało w zapyziałej Albanii za 5 zł jakby kasy tam nie mieli
ja gram przed meczem :
mocniej over 1,5 w meczu kurs 1,5
goście powyżej 0,5 kurs 1,7
reszta na lajfa

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Siostry Strauss widzę ze run jak w pierwszym secie. Nie wiem co tam sie musi dziać ze takie runy idą. ????

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Czy mi sie wydaje, czy kursy na Evergrande @ 10 (unibet) to troche za wysoko. Wiem, ze nie zagraja najsilniejszym skladem, ale ten kurs chyba ich mocno nie docenia. Ma ktos moze sklady Schalke bo na oficiajnych portalach nie moge znalezc.

Otrzymane punkty reputacji: +1
wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Czy mi sie wydaje, czy kursy na Evergrande @ 10 (unibet) to troche za wysoko. Wiem, ze nie zagraja najsilniejszym skladem, ale ten kurs chyba ich mocno nie docenia. Ma ktos moze sklady Schalke bo na oficiajnych portalach nie moge znalezc.
Zdecydowanie

Tu bedzoe wyrownanie a buki mysla ze postrzelaja jak w poprzednim meczu ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Wyjsciowa 11stka Schalke:
Start-11 im Test gg. Evergrande: Fährmann, Caicara, Kolasinac, Meyer, Goretzka, Choupo-Moting, Sam, Kehrer, Huntelaar, Naldo, Nastasic

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom