egreg
Użytkownik
Portugalia, niemoc w ofensywie tak jak w poprzednich meczach , raczej nie wygrają tego meczu... Walia potrafi się bronić, walną coś z kontry i będzie męczarnia żeby chociaż do remisu doprowadzić.
niemoca w ofensywie jak w kazdym meczu i niestety jak w kazdym poprzednim meczu mogą wyjśc obronną ręką... jak fajnie by sie oglądało finał z taką WaliąPortugalia, niemoc w ofensywie tak jak w poprzednich meczach , raczej nie wygrają tego meczu... Walia potrafi się bronić, walną coś z kontry i będzie męczarnia żeby chociaż do remisu doprowadzić.
Portugalczycy zrozumieli, ze nie moga grac tak jak w meczach grupowych, czyli atakowac bo byli za slabi w obronie. Teraz jak sie na nich patrzy, to oni nie tylko wygaldaja jakby nie potrafili atakowac, ale jakby w ogole nie chcieli atakowac. Tak wygaldali w meczu 1/8 z Chorwacja, tak wygladali w meczu z Polska i tak wygladaja teraz. Zapewne takie sa instrukcje, by nie atakowac tylko czekac na kontry bo jak inaczej to wytlumaczyc.Portugalia, niemoc w ofensywie tak jak w poprzednich meczach , raczej nie wygrają tego meczu... Walia potrafi się bronić, walną coś z kontry i będzie męczarnia żeby chociaż do remisu doprowadzić.
no to wjeżdżaj :]i co z tego jak Raonic go pozamiata i posprzata zaraz?
Jest bardzo duża szansa na to... jak patrzę na Portugalię to aż mnie w tyłku ściska z żalu jaką szansę zmarnowali Nasi...fajnie by sie oglądało finał z taką Walią
Murray - 1.57nie wiem ile daja na Murarza na zwyciezce Wimbledonu ale dla mnie to jest murowany faworyt
najzwyklej w świecie jest przykroJest bardzo duża szansa na to... jak patrzę na Portugalię to aż mnie w tyłku ściska z żalu jaką szansę zmarnowali Nasi...
Mega łatwo, 7 gemów5 set poniżej 9,5 gemów @2.0 bet365
Podbijam, te komentarze po czwartym secie niczego sobie, w trakcie piątego i teraz cisza jak makiem zasiał:grin:Murray cipek i leci
????
Do finalu i win
No nawet lepiej wyszło ????Już i tak do przodu, zobaczymy czy 5 też pograją.Piękny tiebreak.
4 sety @3.25
5 setów @5.0
Nie widzę tutaj 3:0 dla Murraya, zobaczymy jak będzie, ja wchodzę.
????Jak oni dobierają te linie że zawsze jest na styk...?
Jak tak będą grać to zabiją overy i się pójdzie jebać zysk na Tsondze ????
Celtic @2.0
Lechia @1.9
Portugalia - Walia over 1.5
Walia HT over 0.5 @2.8
:baseball:
Cleveland @1.9
Philadelphia @1.65
mecze sa ustawione i linie odpowiednio do nich zeby za duzo ich na handikapach nie pociagnacJak oni dobierają te linie że zawsze jest na styk...?