462 xyzz Użytkownik Lipiec 3, 2016 #2562 Vettel nie jedzie :jupisdfgdfg: Co prawda niespodzianka miala byc uwolniona na pierwszym okrazeniu ale dobre i to Moglem jeszcze zagrac ze nie zostanie sklasyfikowany, nie ukonczy to wszystko byla pewka jak w ruskim banku. Pograliscie przeciw Vettelowi? Kliknij aby rozwinąć... porazka, wszystko mi wchodzilo do czasu SC
Vettel nie jedzie :jupisdfgdfg: Co prawda niespodzianka miala byc uwolniona na pierwszym okrazeniu ale dobre i to Moglem jeszcze zagrac ze nie zostanie sklasyfikowany, nie ukonczy to wszystko byla pewka jak w ruskim banku. Pograliscie przeciw Vettelowi? Kliknij aby rozwinąć... porazka, wszystko mi wchodzilo do czasu SC
P 1,8K patced Użytkownik Lipiec 3, 2016 #2563 3.25 belgia sustkowka. Nasi zgaszeni mocny trening w dupe dostali. Belgowie dobra forma wczoraj prawie poskladali brazylie byly szanse na 3-1 ostatwcznie przegrali ale ok...polska z konarem buszkiem i lomaczem wiec nie cuda
3.25 belgia sustkowka. Nasi zgaszeni mocny trening w dupe dostali. Belgowie dobra forma wczoraj prawie poskladali brazylie byly szanse na 3-1 ostatwcznie przegrali ale ok...polska z konarem buszkiem i lomaczem wiec nie cuda
2,4K applause Użytkownik Lipiec 3, 2016 #2564 Kto by kiedyś pomyślał że taki Delpo będzie przegrywał z jakimiś miernym francuzikiem
2,4K applause Użytkownik Lipiec 3, 2016 #2566 Delpo się właśnie połamał z 40-15 ???? dobra delpo się już nie podniesie, kierwa wygrac z Wawrinką przegrać z Pouillle ????
Delpo się właśnie połamał z 40-15 ???? dobra delpo się już nie podniesie, kierwa wygrac z Wawrinką przegrać z Pouillle ????
462 xyzz Użytkownik Lipiec 3, 2016 #2568 Kto by kiedyś pomyślał że taki Delpo będzie przegrywał z jakimiś miernym francuzikiem Kliknij aby rozwinąć... Kto by pomysal ze Querrey wygra z Djoko:]
Kto by kiedyś pomyślał że taki Delpo będzie przegrywał z jakimiś miernym francuzikiem Kliknij aby rozwinąć... Kto by pomysal ze Querrey wygra z Djoko:]
V 1,1K viren Użytkownik Lipiec 3, 2016 #2569 Kto by pomysal ze Querrey wygra z Djoko:] Kliknij aby rozwinąć... ja ????
2,4K applause Użytkownik Lipiec 3, 2016 #2571 Kto by pomysal ze Querrey wygra z Djoko:] Kliknij aby rozwinąć... Ale pomyśl ile Querrey lat jest w czołówce, każdemu się zdarzy raz w życiu pokonać takiego Djoko, nawet Veselemu ???? 5-1 ????
Kto by pomysal ze Querrey wygra z Djoko:] Kliknij aby rozwinąć... Ale pomyśl ile Querrey lat jest w czołówce, każdemu się zdarzy raz w życiu pokonać takiego Djoko, nawet Veselemu ???? 5-1 ????
3K magik90 Użytkownik Lipiec 3, 2016 #2574 Delpo out W życiu się nie spodziewałem. Kliknij aby rozwinąć... no nie gadaj, że po wczoraj myślałeś że Delpo to odrobi
Delpo out W życiu się nie spodziewałem. Kliknij aby rozwinąć... no nie gadaj, że po wczoraj myślałeś że Delpo to odrobi
16,7K aka-shakal Użytkownik Lipiec 3, 2016 #2576 Ja miałem na kuponie Pałli +2,5 seta & Riszard Żaske.
2,4K applause Użytkownik Lipiec 3, 2016 #2577 http://screenshooter.net/100107227/dxrpobl brawo Delpo, dołączyłeś do doborowego grona!
462 xyzz Użytkownik Lipiec 3, 2016 #2578 ja ???? Kliknij aby rozwinąć... i oczywiscie postawiles grube siano na Querrey'a?
16,7K aka-shakal Użytkownik Lipiec 3, 2016 #2580 http://screenshooter.net/100107227/dxrpobl brawo Delpo, dołączyłeś do doborowego grona! Kliknij aby rozwinąć... 3 lata temu to on miał 19 lat.
http://screenshooter.net/100107227/dxrpobl brawo Delpo, dołączyłeś do doborowego grona! Kliknij aby rozwinąć... 3 lata temu to on miał 19 lat.