>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
w każdy weekend WGP u kobiet dzieją się takie rzeczy. przecież brazole oddały 20 punktów bezpośrednio po zagrywce serbów. takie rzeczy nie są możliwe przy takim poziomie i pełnej koncentracji. dziś poziom podejścia do meczu brazoli widać było gołym okiem. po tym co wyrabiali w przyjęciu tracąc 20 punktów :grin::grin: to by ich rezende zabił każdego po kolei, a on dziś ma na to wyjebane jednym słowem. dobrze że wyszło się na plus i tyle w temacie.
Sport kobiet to zupełnie co innego :grin:

A 97

analyst

Użytkownik
Już mam dosyć tych angielskich turniejów !! Jak nie pada deszcz non stop to ciemno się robi. To niech wstają milionerzy o 8 rano i grają a nie od 12. Wszystko przekładane, kasa pozamrażana, a idź pan w chu.....

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Już mam dosyć tych angielskich turniejów !! Jak nie pada deszcz non stop to ciemno się robi. To niech wstają milionerzy o 8 rano i grają a nie od 12. Wszystko przekładane, kasa pozamrażana, a idź pan w chu.....
Anderson z Johnsonem dokończą jutro? ..

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Tak, jutro.
Dzięki MagiK za odpowiedź co do tego meczu, przeoczyłem przy tej ilości postów. Pograłem lekko Johnsona, over też na live brałem do dubelka, może jeszcze win da zarobić. :-D

domell 454

domell

Użytkownik
Ja niestety tego nie zrobiłem a mogłem prawie zamknąć ok. 90%. Na szczęście jakaś wysoka stawka nie poleciała na tych dzikusów..
Miałbym to samo z Serbią ale na szczęście ogarnęli. Byłem skupiony na koszu, plażówce i tenisie :grin:

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Nie wiem, jestem Januszem siatkówki, z nudów obserwuję i z 10-8 zrobili 10-13. :-D
e: Ja piernicze, rzadko śledze siatkę, ale takich baranów nie widziałem.. skoczni to moe oni i są, ale inteligencja zerowa. :-D
e2: 10-8 &gt; 10-16 :-D :-D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom