marcin5555
Użytkownik
Namibia - Która zespół zdobędzie następną gola? (Gol 2)
Namibia - Mozambik
2.17 betano
Namibia - Mozambik
2.17 betano
Mniejsza o to co to jestTo nie jest przysłowie, a regulamin jest jasny.
Kultura i konkrety. Żadnych bzdur i śmiecenia w temacie.
Jak ktoś tego nie rozumie to zapraszam do 1 postu w każdej dyskusji...
Powyżej +1.5 - Namibia Suma goli
Namibia - Mozambik
2.05 betano Mozambik 3minuta czerwo
no ale chodzi mi o to ze wyprzedzeenie Albanii to wcale nie znaczy awans. ani Turcja, ani Albania nie awansuja, ich grup nie wyjdzie trzecia druzyna, przy 4-0 Turcja mozna zaczynac rozmowe na temat cih szans awansuPoczytaj co decyduje w kolejności w takim przypadku.
Jeżeli Turcy wygrają 2-0, lub innym wynikiem min. dwoma bramkami to mają w najgorszym przypadku 2-4 i -2 na minusie, przy 1-3 i -2 na minusie Albanii. Więcej strzelonych bramek = Turcja > Albania.
Kolego, czytaj ze zrozumieniem. Adam podał b. dobry typ za free, ludzie skorzystali. Potem napisał, że jak ktoś chce odpalić to ok, a jak nie to nie. To nie żadne "żebranie". Ja bym chciał bardzo, żeby ludzie na tym forum podawali za free typy, które wchodzą.Mniejsza o to co to jest
Wiec wlasnie jak widzicie ze jakis typ zebra o kase zs swojego "fixa" to zamiast go uspokoic to pozniej dajecie upomnienia wszstkim tylko nie temu kto prowoluje
To samo jest z gabka92
to przeczytaj wszystkie wypowiedzi @Vidalano ale chodzi mi o to ze wyprzedzeenie Albanii to wcale nie znaczy awans. ani Turcja, ani Albania nie awansuja, ich grup nie wyjdzie trzecia druzyna, przy 4-0 Turcja mozna zaczynac rozmowe na temat cih szans awansu
nic nie widacSiemka. Panowie oświeci mnie ktoś jakie mam szanse, że ten kupon wejdzie? Bo już się troche pogubiłem.
przecież zapodał błędny typ:;/:więcej takich jak adam 44 bo podawal typ przed meczem wielki szacun
Jeśli ani Szwecja , ani Irlandia nie wygra swojego meczu to Albania awansuje przy 1:0 Turcji, bo od Albani gorsi będą Turcy i Szwedzi (lub Irlandia - jako 3-cie drużyny)no ale chodzi mi o to ze wyprzedzeenie Albanii to wcale nie znaczy awans. ani Turcja, ani Albania nie awansuja, ich grup nie wyjdzie trzecia druzyna, przy 4-0 Turcja mozna zaczynac rozmowe na temat cih szans awansu
To nie jest prawda.Mniejsza o to co to jest
Wiec wlasnie jak widzicie ze jakis typ zebra o kase zs swojego "fixa" to zamiast go uspokoic to pozniej dajecie upomnienia wszstkim tylko nie temu kto prowoluje
To samo jest z gabka92
Nawiązałem do tego co napisałeś, że Turcja musi wygrać 3 bramkami, żeby dogonić Albanię co jest bzdurą. Jeżeli się uda, to rzecz jasna albo zamykam, albo kontruję Turków.no ale chodzi mi o to ze wyprzedzeenie Albanii to wcale nie znaczy awans. ani Turcja, ani Albania nie awansuja, ich grup nie wyjdzie trzecia druzyna, przy 4-0 Turcja mozna zaczynac rozmowe na temat cih szans awansu