>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
xyzz 462

xyzz

Użytkownik
To nie jest przysłowie, a regulamin jest jasny.
Kultura i konkrety. Żadnych bzdur i śmiecenia w temacie.
Jak ktoś tego nie rozumie to zapraszam do 1 postu w każdej dyskusji...
Mniejsza o to co to jest
Wiec wlasnie jak widzicie ze jakis typ zebra o kase zs swojego &quot;fixa&quot; to zamiast go uspokoic to pozniej dajecie upomnienia wszstkim tylko nie temu kto prowoluje
To samo jest z gabka92

K 2

karvas

Użytkownik
nikt Cię do niczego nie zmusza- ja skorzystałem i podziękowałem , jak będę miał takie info to też się podziele - po to mamy forum

V 1,1K

viren

Użytkownik
Poczytaj co decyduje w kolejności w takim przypadku.
Jeżeli Turcy wygrają 2-0, lub innym wynikiem min. dwoma bramkami to mają w najgorszym przypadku 2-4 i -2 na minusie, przy 1-3 i -2 na minusie Albanii. Więcej strzelonych bramek = Turcja &gt; Albania.
no ale chodzi mi o to ze wyprzedzeenie Albanii to wcale nie znaczy awans. ani Turcja, ani Albania nie awansuja, ich grup nie wyjdzie trzecia druzyna, przy 4-0 Turcja mozna zaczynac rozmowe na temat cih szans awansu

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Mniejsza o to co to jest
Wiec wlasnie jak widzicie ze jakis typ zebra o kase zs swojego &quot;fixa&quot; to zamiast go uspokoic to pozniej dajecie upomnienia wszstkim tylko nie temu kto prowoluje
To samo jest z gabka92
Kolego, czytaj ze zrozumieniem. Adam podał b. dobry typ za free, ludzie skorzystali. Potem napisał, że jak ktoś chce odpalić to ok, a jak nie to nie. To nie żadne &quot;żebranie&quot;. Ja bym chciał bardzo, żeby ludzie na tym forum podawali za free typy, które wchodzą.

Otrzymane punkty reputacji: +1
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
no ale chodzi mi o to ze wyprzedzeenie Albanii to wcale nie znaczy awans. ani Turcja, ani Albania nie awansuja, ich grup nie wyjdzie trzecia druzyna, przy 4-0 Turcja mozna zaczynac rozmowe na temat cih szans awansu
to przeczytaj wszystkie wypowiedzi @Vidala
nigdzie nie pisał że jak dzisija wygrają -1.5 z Czechami to mają awans.
wspomniał przecież o innych grupach.

49&#39; :zoltakartka:
jeszcze jedna i 40 minut do końca meczu!!

egreg 942

egreg

Użytkownik
Jeśli ani Szwecja , ani Irlandia nie wygra swojego meczu to Albania awansuje przy 1:0 Turcji, bo od Albani gorsi będą Turcy i Szwedzi (lub Irlandia - jako 3-cie drużyny)

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Mniejsza o to co to jest
To samo jest z gabka92
To nie jest prawda.
Gąbka dostał ode mnie upomnienie i żółtą kartkę.
Po tej interwencji jest u niego bardzo duża poprawa.
Nie jesteśmy od tego, aby się tłumaczyć...Ma być porządek, a nie śmietnik.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Nawiązałem do tego co napisałeś, że Turcja musi wygrać 3 bramkami, żeby dogonić Albanię co jest bzdurą. Jeżeli się uda, to rzecz jasna albo zamykam, albo kontruję Turków.
Na pewno taki wynik nie odpowiada ani jednym ani drugim i są tego świadomi. Czechy potrzebują tylko zwycięstwa i zagrają ofensywnie, będą musieli się mocno odkryć, a Turcja tylko na to będzie czekać. Mam też wygraną na Czechów, ale remisu tutaj nie widzę.
Czesi leżą Turkom. Pamiętny mecz z Euro 2008 ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom