http://www.sport247.live/en/home/576aadc738ca5
tutaj są polskie streamy, jakoś super i mało kiedy przycina. Wada jest taka że musisz ogladać na full screen bo nie wyłączysz tych j*banych reklam, oraz to że nie możesz tego streama WYLACZYC w trakcie bo mozesz już go nie uruchomić(jest tak tylko w przypadku polskich Blokują?) aha linki sa generowane 5-10 minut przed meczem.
Nie zrozum nie mnie źle ale ostatnio jak trochę ponarzekam na zdarzenie to pozniej wwszytko zmienia sie o 180 C w druga strone. Tak ostatnio mialem z Polkami z Dominikana w siate:grin:
Nie zrozum nie mnie źle ale ostatnio jak trochę ponarzekam na zdarzenie to pozniej wwszytko zmienia sie o 180 C w druga strone. Tak ostatnio mialem z Polkami z Dominikana w siate:grin:
też mowił bym grał to za ile się da, goście są o wiele lepszą drużyną i z tego co napisał wynika że wygrają różnicą dwóch bramek
Limit na Aspudden to 1140 zl w bet365. Na weekend postara się też coś podać.
Ja w to wchodze dziś także ????
Przypominam o typie.
Aha tak na marginesie dwie sprawy. Mam typy od tego goscia od 3 tygodni.. póki co 5/5 jesli chodzi o 1x2 wczoraj postanowiłem się podzielić i nie zawiódł, mam nadzieje że wie co robi. DW zagralem sobie sam taki, to mój strzał mam nadzieje że w dziesiątkę. Wygraną gram pod limit i każdemu też polecam..
aha i jeszcze jedno.. on nie jest żadnym Szwedem.. to Polak który udaje Szweda.. dlatego gardzę nim ???? mam nadzieje ze tego nie czyta ????