>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
A 960

adam44

Użytkownik
zapoda ktoś streama do polsatu? pójdzie reputka ;)
http://www.sport247.live/en/home/576aadc738ca5
tutaj są polskie streamy, jakoś super i mało kiedy przycina. Wada jest taka że musisz ogladać na full screen bo nie wyłączysz tych j*banych reklam, oraz to że nie możesz tego streama WYLACZYC w trakcie bo mozesz już go nie uruchomić(jest tak tylko w przypadku polskich Blokują?) aha linki sa generowane 5-10 minut przed meczem.

Otrzymane punkty reputacji: +15
kyja 1,3K

kyja

Użytkownik
Jeszcze grają więc nie siej fermentu.
Nie zrozum nie mnie źle ale ostatnio jak trochę ponarzekam na zdarzenie to pozniej wwszytko zmienia sie o 180 C w druga strone. Tak ostatnio mialem z Polkami z Dominikana w siate:grin:

D 0

dutra

Gość
Nie zrozum nie mnie źle ale ostatnio jak trochę ponarzekam na zdarzenie to pozniej wwszytko zmienia sie o 180 C w druga strone. Tak ostatnio mialem z Polkami z Dominikana w siate:grin:
Oby tak zostało :cool:

A 960

adam44

Użytkownik
Dostałem jeszcze jeden typ od tego farbowanego Szweda 19:30
Smedby - Aspudden Tellus
Aspudden Tellus 2.25

http://www.soccer24.com/match/U9FetOb0/#odds-comparison;1x2-odds;full-time

też mowił bym grał to za ile się da, goście są o wiele lepszą drużyną i z tego co napisał wynika że wygrają różnicą dwóch bramek
Limit na Aspudden to 1140 zl w bet365. Na weekend postara się też coś podać.
Ja w to wchodze dziś także ????

dorzucam za 50 zł Aspudden 4-2 29.00
Przypominam o typie.
Aha tak na marginesie dwie sprawy. Mam typy od tego goscia od 3 tygodni.. póki co 5/5 jesli chodzi o 1x2 wczoraj postanowiłem się podzielić i nie zawiódł, mam nadzieje że wie co robi. DW zagralem sobie sam taki, to mój strzał mam nadzieje że w dziesiątkę. Wygraną gram pod limit i każdemu też polecam..

aha i jeszcze jedno.. on nie jest żadnym Szwedem.. to Polak który udaje Szweda.. dlatego gardzę nim ???? mam nadzieje ze tego nie czyta ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom