>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Pieknie Halsen :razz:

norweskie niskie ligi raz na 2/3 robią sobie łamaki więc warto grać i zarabiać ✅
a już szczególnie jak grają drugie czy trzecie zespoły - wtedy zabawa na całego co widać w meczu Odd III

mam nadzieję że skorzystaliście :cool:

domell 454

domell

Użytkownik
@duda
@domell
Jak sie Czechy prezenotwalo, chodzi mi glownie o ofensywe?
Jak widzicie dzisiejszy mecz? Od razu pojda ostro do przodu?
Wiadome jak chca awansowac to musza to wygrac
Z Hiszpanią mocno defensywnie, jedyne zagrożenie stworzyli po rzucie wolnym. To że Hiszpanie wygrali tylko 1-0 mogą zawdzięczać Cechowi i nieskuteczności mistrzów europy.
Z Chorwacją wyszli bardziej ofensywnie ale szału nie robili. Chorwacja powinna spokojnie dowieść zwycięstwo.

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Pieknie Halsen :razz:
norweskie niskie ligi raz na 2/3 robią sobie łamaki więc warto grać i zarabiać ✅
a już szczególnie jak grają drugie czy trzecie zespoły - wtedy zabawa na całego co widać w meczu Odd III
mam nadzieję że skorzystaliście :cool:
Podziękował :grin:

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
K*rwa stawialem Dodiga/Melo 2 dni temu i znowu mecz przeniesiony na jutro, ja pi*rdole, nie moge tego zmaknac jakos na tym unibecie z*******m ? Jest cos w regulaminie ze jak mecz przekladaja 3 dni ?

duda 380

duda

Użytkownik
@duda
@domell
Jak sie Czechy prezenotwalo, chodzi mi glownie o ofensywe?
Jak widzicie dzisiejszy mecz? Od razu pojda ostro do przodu?
Wiadome jak chca awansowac to musza to wygrac
W ofensywie prezentowali się mocno przeciętnie - coś jak Polska. Z Chorwacją zremisowali tylko dlatego, że pod koniec u ich rywali wdarła się pewność że mają wygrany mecz + kibice Chorwacji się nie popisali i pięknie wybili z rytmu swoich piłkarzy.
Niemniej jednak, myślę że Czechy dzisiaj ograją Turcję i awansują. Chociaż dotkliwy będzie brak Rosickiego, to sam pograłem ich zwycięstwo, Turcja bez szans na awans, w dodatku są słabi, to nie ta sama drużyna, co kilka lat temu.

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Z Hiszpanią mocno defensywnie, jedyne zagrożenie stworzyli po rzucie wolnym. To że Hiszpanie wygrali tylko 1-0 mogą zawdzięczać Cechowi i nieskuteczności mistrzów europy.

Z Chorwacją wyszli bardziej ofensywnie ale szału nie robili. Chorwacja powinna spokojnie dowieść zwycięstwo.
Czego braowalo Czechom? Wykonczenia czy skladnej akcji?

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
K*rwa stawialem Dodiga/Melo 2 dni temu i znowu mecz przeniesiony na jutro, ja pi*rdole, nie moge tego zmaknac jakos na tym unibecie z*******m ? Jest cos w regulaminie ze jak mecz przekladaja 3 dni ?
mam tak samo jak ty... ;)

over 4.5 kartek u pepików @2.05

domell 454

domell

Użytkownik
Czego braowalo Czechom? Wykonczenia czy skladnej akcji?
Z Hiszpanią skłądnej akcji, praktycznie nie wychodzili z połowy.
Z Chorwacją prezentowali się już lepiej ale brakowało albo dokładnego podania albo strzału. Fakt że od kiedy trafili bramkę jakoś to wyglądało w ofensywie. Mieli nawet piłkę na 3-2.
Turcja to nie ta sama klasa co Chorwacja i Hiszpania więc powinno to wyglądać najlepiej.

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Jeszcze co do Halsen

możliwe że w rundzie rewanżowej oddadzą 3 punkty Odd&#39;om - zależeć będzie od sytuacji w tabeli.
jak nie będą potrzebowali to mogą wała robić w drugą stronę lub sobie postrzelają wysoki over ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom