>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ogladam , i to oczywiste, ze Lebron powinien dostac nagrode, ale to NBA , rzadzi sie swoimi prawami i tylko raz w historii, dostal zawodnik druzyny przegranej. Mysle i mam nadzieje, ze Cavs, to wygra.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
tak piszecie cały czas że tylko raz dostał zawodnik drużyny przegranej bla blabla... A czemu właśnie to teraz nie ma być tego kolejnego razu ? (Jeśli Cavs serio przegrają...)
LBJ ostatnie 2 mecze kosmiczne miał i mamy po równo zwycięstw... Jestem tego samego zdania co duff i Adam ;) Do Boju James ???? ;)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Zdania to i ja jestem tego samego , ale no tak wyglada historia tych rozgrywek. Powodzenia. Ja ide w Cavs dzis :]
Lebron , jedziesz z nimi !

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
No Green to chyba się zamienił umiejętnościami z Currym, wchodzą mu te trójki jak narazie to 5 / 5 ????
W końcu w miarę zacięty pojedynek, bo już ile razy można było oglądać jak jedna z drużyn ma 20 punktów przewagi ????
Nie mogę się doczekać dalszej części meczu ???? ;)

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Ja nie grałem tego spotkania jedynie napisałem co o tym sądzę ;) Że tak powiem to ja się delektuje tym spotkaniem hehe ;)
btw jakbym miał sianko na 365 to dogrywka po 8,00 ????

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Witam wszystkich w dniu dzisiejszym, kiedy to zaczynają się kwalifikacje do mojego ulubionego, tenisowego szlema a mianowicie WIMBLEDONU!! :grin:
I teraz nasuwa się pytanie, De Bakker ponownie przehandluje mecz, czy jednak prestiż turnieju jest zbyt duży? :cool:
Holender hegemonem na trawie nie jest (bilans 10/14) tak jak i jego przeciwnik, jednak Cox rozegrał na trawie dużo więcej meczy (bilans 38/44). De Bakker na Wimbledonie w 2010 roku był w 3 rundzie, gdzie po drodze pokonał nawet ISNERA.
Na pewno warto będzie śledzić ten mecz na live, osobiście chyba uderzyłbym w jakiś over (nie ma jeszcze kursów, jedynie ruscy i marathon wystawił linie 22.5).

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Witam wszystkich w dniu dzisiejszym, kiedy to zaczynają się kwalifikacje do mojego ulubionego, tenisowego szlema a mianowicie WIMBLEDONU!! :grin:

I teraz nasuwa się pytanie, De Bakker ponownie przehandluje mecz, czy jednak prestiż turnieju jest zbyt duży? :cool:
Holender hegemonem na trawie nie jest (bilans 10/14) tak jak i jego przeciwnik, jednak Cox rozegrał na trawie dużo więcej meczy (bilans 38/44). De Bakker na Wimbledonie w 2010 roku był w 3 rundzie, gdzie po drodze pokonał nawet ISNERA.
Na pewno warto będzie śledzić ten mecz na live, osobiście chyba uderzyłbym w jakiś over (nie ma jeszcze kursów, jedynie ruscy i marathon wystawił linie 22.5).
Pograles juz cos?

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Pograles juz cos?
Coś, to jest mało powiedziane. Cała wywrotka zapakowana złotem wyjechała dzisiaj w stronę Pinnka.
Z tych kwali najlepiej z singli wygląda Fratangelo, Kravchuk i De Scheeper. Lacko do jakiegoś dubla jak najbardziej. Poza tym to na Kavcicia kurs chyba zbyt wysoki. No i taką taśmę z pewniaczkami puściłem:
Kamke @1.12 + Halys @1.12 + Smyczek @1.2 + Roger-Vasselin @1.15 + Copil @1.16 + Saville @1.12 + Falla @1.22 = @2.74 5j bet365
No i poza Wimbledonem to Becker, Millman + Dodig, Ram + Istomin + Wesoły.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom