Gdzie pisałem ze mam maly budżet?nie interesuje mnie, że masz mały budzet, chodziło o to,że może więcej ugrać czekając,bądź w ostateczności nie wygrać skoro nie zadowoli się tym co ma teraz.
Panowie, spokojnie, nie o to chodzilo w moim pytaniu, dla mnie to 100zł wsadzone w te dwa kupony to nie są wielkie pieniądze ale po prostu szkoda by było gdyby taka fajna taśma się zmarnowała, a myślę, że typy są całkiem sensowne mimo wysokiego kursu. Boję się jedynie bardziej klątwy Argentyny dotyczącej finałów ????nie interesuje mnie, że masz mały budzet, chodziło o to,że może więcej ugrać czekając,bądź w ostateczności nie wygrać skoro nie zadowoli się tym co ma teraz.
fajnie, ale dupy nie urywa.Gdzie pisałem ze mam maly budżet?
Wczoraj zainwestowalem w Polakow 600 pln i zgarnąłem 1850 złociszy na 2 typach
lajt. Patrząc na kupon opierałeś się w tworzeniu kuponu na finale Copa właśnie,Panowie, spokojnie, nie o to chodzilo w moim pytaniu, dla mnie to 100zł wsadzone w te dwa kupony to nie są wielkie pieniądze ale po prostu szkoda by było gdyby taka fajna taśma się zmarnowała, a myślę, że typy są całkiem sensowne mimo wysokiego kursu. Boję się jedynie bardziej klątwy Argentyny dotyczącej finałów ????
a o czym ja pisałem?
A jakie promo bylo?Ciekawe ile Media Markt będzie bulił kasy po czwartkowej wygranej z Portugalią...
Na szczescie zamkniete z lekka strata, ale i tak 29:31
Mój znajomy zrobili zakupy za ponad 15 tysięcy i przed turniejem był przekonany, że rozdają za darmo sprzęt. Ja powoli zaczynam żałować, że sam w nic nie "zainwestowałem" no ale wiadomo jeszcze Portugalia.Jak Polska awansuje do półfinału to zwracają kasę za zakupy zrobione przed Euro, ostatni tydzień przed Euro chyba
Ciekawe ile osob wzielo to promo 'na Polaka'. Zrobic zakupy za 50 tysiecy, zarejestrowac paragon - jak Polska wejdzie do polfinalu to cieszyc sie sprzetem a jak nie wejdzie to zwrocic sprzet do sklepu (reklamacja) ????Mój znajomy zrobili zakupy za ponad 15 tysięcy i przed turniejem był przekonany, że rozdają za darmo sprzęt. Ja powoli zaczynam żałować, że sam w nic nie "zainwestowałem" no ale wiadomo jeszcze Portugalia.
13-14 w 3 kwarcie, oba siedząWłochy under 20,5 na 3q i under 39,5 w 3q można w bet365, zaraz koniec 2 kwarty.