>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
nie interesuje mnie, że masz mały budzet, chodziło o to,że może więcej ugrać czekając,bądź w ostateczności nie wygrać skoro nie zadowoli się tym co ma teraz.
Gdzie pisałem ze mam maly budżet?
Wczoraj zainwestowalem w Polakow 600 pln i zgarnąłem 1850 złociszy na 2 typach

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
nie interesuje mnie, że masz mały budzet, chodziło o to,że może więcej ugrać czekając,bądź w ostateczności nie wygrać skoro nie zadowoli się tym co ma teraz.
Panowie, spokojnie, nie o to chodzilo w moim pytaniu, dla mnie to 100zł wsadzone w te dwa kupony to nie są wielkie pieniądze ale po prostu szkoda by było gdyby taka fajna taśma się zmarnowała, a myślę, że typy są całkiem sensowne mimo wysokiego kursu. Boję się jedynie bardziej klątwy Argentyny dotyczącej finałów ????

K 29

kiczny

Użytkownik
Panowie, spokojnie, nie o to chodzilo w moim pytaniu, dla mnie to 100zł wsadzone w te dwa kupony to nie są wielkie pieniądze ale po prostu szkoda by było gdyby taka fajna taśma się zmarnowała, a myślę, że typy są całkiem sensowne mimo wysokiego kursu. Boję się jedynie bardziej klątwy Argentyny dotyczącej finałów ????
lajt. Patrząc na kupon opierałeś się w tworzeniu kuponu na finale Copa właśnie,
więc pozostało czekać,bo zamykać nie ma dużego sensu

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Stern, Sket, Klobucar, Stalekar, Ropret and Hribar (Libero) are currently on court
ładujcie na Grecje

Otrzymane punkty reputacji: +1
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Do wszystkich, którzy pisali na PW. Tak będzie coś jutro z Wimbledonu w dziale. Nie chce mi się odpisywać na wszystkie wiadomości.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Jak Polska awansuje do półfinału to zwracają kasę za zakupy zrobione przed Euro, ostatni tydzień przed Euro chyba
Mój znajomy zrobili zakupy za ponad 15 tysięcy i przed turniejem był przekonany, że rozdają za darmo sprzęt. Ja powoli zaczynam żałować, że sam w nic nie &quot;zainwestowałem&quot; no ale wiadomo jeszcze Portugalia.

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Mój znajomy zrobili zakupy za ponad 15 tysięcy i przed turniejem był przekonany, że rozdają za darmo sprzęt. Ja powoli zaczynam żałować, że sam w nic nie &quot;zainwestowałem&quot; no ale wiadomo jeszcze Portugalia.
Ciekawe ile osob wzielo to promo &#39;na Polaka&#39;. Zrobic zakupy za 50 tysiecy, zarejestrowac paragon - jak Polska wejdzie do polfinalu to cieszyc sie sprzetem a jak nie wejdzie to zwrocic sprzet do sklepu (reklamacja) ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom