>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Muller jest po prostu lepszym tenisistą na trawie, co pisałem w analizie przed meczem. Ale ile głów, tyle zdań, to normalne.
ojj, nie powiedziałbym, że Muller jest lepszy na trawie, Dolgopolov ostatnio prawie nie grał, więc nie jest ograny jeszcze, ale ma dużo szerszy repertuar zagrań, potrafi zagrać prawie wszystko, Muller tylko serwis i gra przy siatce, w wymianach jest baaardzo przeciętny

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
ojj, nie powiedziałbym, że Muller jest lepszy na trawie, Dolgopolov ostatnio prawie nie grał, więc nie jest ograny jeszcze, ale ma dużo szerszy repertuar zagrań, potrafi zagrać prawie wszystko, Muller tylko serwis i gra przy siatce, w wymianach jest baaardzo przeciętny
a właśnie na trawie ta metoda jest najlepsza, najprostsza. to jest jego ulubiona nawierzchnia i to mocno widać.

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
może Dolgopolov w wymianach jest lepszy tylko sami piszecie ze nie gral itp, ze malo ogrania, i przez to czesciej te wymiany w tym meczu przegrywa, wiec co to za argument :p

szpil 313

szpil

Użytkownik
Oglądam Mullera z Dolgo i nie wiem czy my oglądamy inne mecze? Przecież Muller lepiej wygląda w wymianach, dużo spokoju jest w jego zagraniach, nie szarpie się tak jak Dolgo.
A tak poza tym to Dolgo mi wygląda na jakiegoś niedożywionego ; p

D 570

duff999

Użytkownik
Dolgopolov 4.33 2/10⛔

Przyjdzie gorszy moment Mullera już wczoraj grał dramatycznie słabo.
Procent serwisu spada. Zobaczymy ????
????

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Dolgo też wygląda słabo, nie wiem czy coś z tego będzie. Oby tylko wyrobili over 10,5 chociż za drobne mam Dolgo 7-6 po kursie ponad 5, ale za bardzo na to nie liczę po tym co widzę. :p

szpil 313

szpil

Użytkownik
Nie rozumiem typów w strone Dolgopolova po tym jak kilka osób napisało, że wygląda w wymianach gorzej od Mullera, a do tego ma słabszy serwis. To musiało się tak skończyć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom