nevener
Użytkownik
i bardzo dobrze, że dogrywka, chociaż z taką grą to jedna może nie starczyć na overReal 74-71 dwie sytuacje na podwyższenie 2x pudłuj leci kontra za 3
i po 74-74 hehe ????
# tyle szans.. i dorgrywka
i bardzo dobrze, że dogrywka, chociaż z taką grą to jedna może nie starczyć na overReal 74-71 dwie sytuacje na podwyższenie 2x pudłuj leci kontra za 3
i po 74-74 hehe ????
# tyle szans.. i dorgrywka
2x
Izi, typowe bicie głową w mur ????
Mówię o 24-latku, który dał słabą zmianę w meczu z Atletico i w żaden sposób nie potrafił pociągnąć gry zespołu. Wartość zawodnika poznaje się po tym jak reaguje w sytuacjach kryzysowych, a nie to, czy potrafi sobie kręcić piłkę na palcu. Strzelił karnego i chwała mu za to - przynajmniej uchronił Zidane'a przed krytyką związaną z wpuszczeniem go na boisko. Nie twierdzę, że to jest słaby piłkarz, bo gdyby tak było, to nie byłby mimo wszystko zawodnikiem Realu, ale powtórzę jeszcze raz - to nie jest zawodnik na poziomie reprezentacyjnym, to jest zawodnik do gry z kontrataku, kiedy wynik jest przesądzony. Kto z nas miał rację - EURO pokaże.
Tak ? to dawaj ja przyjmę ale za conajmniej 5 k.zł jaki kurs proponujesz ? :grin:
To było takie żałosne, postawie sobie drobne na zakład Hiszpania nie wyjdzie z grupy bo pewnie wysoki będzie. Towarzyski mecz ale takich Gruzinów to oni powinni lać, a tutaj kilka dni przed Euro i taka klapa.
Dlaczego za 5k, napisałem za drobne. Na takie wysokie kursy to zazwyczaj stawiam 0.5% z budzetu , także musisz się ze mną zlożyc na te 5k.:razz:Tak ? to dawaj ja przyjmę ale za conajmniej 5 k.zł jaki kurs proponujesz ? :grin: