jak w masłoTaki poziom...
Na 12 do gry zgodnie z mateo krasilnikov z kolezka. Brojery maja zacmy mozgu potrafia walic po autach a i w obronie nie blyszcza ..w sumie nigdy nie blyszczeli. Jak ruscy nie beda surowo walili zamykajac oczy to spokojnie do gry bo brojery juz dawno winni odpasc chociazby wczoraj w meczu z muchami z hiszpani :] mysle ze te seryjne bledy czkawka sie odbija i ruscy win
Semenov/krasilnikov 2.37 bet365 live o 12
0:0Sevilla B - Logrones over 1 bramy (azjan) @1.87 Bet365
Nie. Nie grają bo jest zbyt słonecznie.
Stuttgart pada? właśnie wychodzą na kort, to ja nie wiem skąd to info.No bez jaj, w całej Europie deszcz? Den Bosch - pada, Stuttgart - pada, Birmingham - pada, Londyn, a jakże, też pada ????.
Zaczęło się, awruk.
Pytam bo kolega wyżej pisał że już przestało. Zabłysnąłeś niesamowicie trolku.
No to masz błysk nr 2 - udana niedziela już. Pisze z sofa w szpitalu i niebardzo moge i w takiej sytuacji tak szybciejhttp://www.weatheronline.pl/
e: na korcie jest plandeka. Chyba szybciej wejść na buka kliknąć w transmisje i zobaczyć jaka jest pogoda.
No tak, w finale debla przy stanie 3:3 usiedli sobie ze zmęczenia :]Stuttgart pada? właśnie wychodzą na kort, to ja nie wiem skąd to info.
???? Dzięki za docenienie.No to masz błysk nr 2 - udana niedziela już. Pisze z sofa w szpitalu i niebardzo moge i w takiej sytuacji tak szybciej
Stakhovsky 2 set @4.33 bet365