>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Jesteś pewien 100%, to wychodzilo by na to ze tylko 2 opdadają z 3 miejsca.
byłem przekonany że 2 tlyko awansują pograłem zajebiście gruby tripl na auty trzech zespołow i teraz mam kłopot
&quot;4 najlepsze drużyny, spośród tych które zajęły 3. miejsca w grupach, ustala się na podstawie następujących kryteriów (biorąc pod uwagę wszystkie mecze grupowe), kolejno:

większa liczba zdobytych punktów;
lepszy bilans (większa różnica) bramek zdobytych i straconych;
większa liczba bramek zdobytych;
klasyfikacja fair play turnieju finałowego;
pozycja w rankingu reprezentacji UEFA do którego liczone są mecze Mistrzostw Europy 2012 (eliminacje i turniej finałowy), Mistrzostw Świata 2014 (eliminacje i turniej finałowy) i Mistrzostw Europy 2016 (grupowe mecze eliminacji);&quot;

Del Potro/Fritz w deblu wygraja 2-0 @2

raveman 736

raveman

Użytkownik
tyle ze kolba rozegrał mecz na tym korcie i było ok ale wieczór sie zbliża rosa osiada i rzeczywiscie pare razy sie poślizgneli, dziewczynka od piłek też wywinęła orła więc mogą dzisiaj nie zagrać

quintana 425

quintana

Użytkownik
tyle ze kolba rozegrał mecz na tym korcie i było ok ale wieczór sie zbliża rosa osiada i rzeczywiscie pare razy sie poślizgneli, dziewczynka od piłek też wywinęła orła więc mogą dzisiaj nie zagrać
ja pierdziele, 3 dzien mrożenia kasy na nim i Kolbie

midq 677

midq

Użytkownik
Miażdżył serwisem, Dima zaledwie kilka punktów przy jego serwisie. W wymianach bardzo mądrze. Świetne spotkanie w jego wykonaniu.
dzieki, to mysle spokojnie mozna na kupon z millmanem go wrzucic

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Struff 3,00 Bet365

Baghdatis myśli o wszystkim innym oprócz gry.

Też łapałem jak było po 7.
JMDP jak najbardziej do gry jutro, pozatym myśle, że Thiem tez jutro wygra swój mecz, może nie bez kłopotów ale jednak przejdzie do kolejnej rundy.

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Ja miałem postawionego Bagietę przed meczem, ale jak zobaczyłem, że zaczyna się kłócić z sędzią i narzekać na nawierzchnię, to wiedziałem, że będzie później robił jaja i od razu zamknąłem, mimo że przełamał. Może i wygra, ale kolejny raz potwierdza się, że takich gości jak on nie gra się po 1,30, bo nerwówka gwarantowana. Lepiej sobie pograć takiego Kolbę, bo on w takich turniejach u siebie zawsze przechodzi przez pierwsze rundy. No, chyba, że trafi na jakiegoś Federera.

kolba tez byl grany
No i git, nie piłem do Ciebie akurat, to są tylko moje luźne przemyślenia ????

midq 677

midq

Użytkownik
kolba tez byl grany

spoko wiem o co chodzi, tez mam swoja czarna liste ale akurat bagiety na niej nie ma a moze powinien byc :cool: az takim frajerem jak paire to nie jest

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom