2,1K abaac Użytkownik Czerwiec 10, 2016 #821 Doliczony czas w 1 połowie - 1 min. @ 1,57 Kliknij aby rozwinąć...
241 kapri76 Użytkownik Czerwiec 10, 2016 #823 ja mam zlapany under3.5 kartki po 2.1 Kliknij aby rozwinąć... Uuuuu to lipa....
1,2K nevener Użytkownik Czerwiec 10, 2016 #824 Francja - Rumunia over 0.5 ht @2.025 bet365 Kliknij aby rozwinąć... Sapunaru mnie załatwił
454 domell Użytkownik Czerwiec 10, 2016 #825 Francja-rumunia mniej niz 1,5 bramki kuts 2.0 betsspn Kliknij aby rozwinąć... @3,25 było, Teraz można spokojnie kontrować
Francja-rumunia mniej niz 1,5 bramki kuts 2.0 betsspn Kliknij aby rozwinąć... @3,25 było, Teraz można spokojnie kontrować
970 bartolini1 Użytkownik Czerwiec 10, 2016 #826 Ja nie miałem pomysłu i połapałem kartkę Rata z tematu z typami na ten mecz, dobry początek euro. Na teraz delikatnie Francja pierwsza 9 rożnych @3 unibet. Moim zdaniem dalej będą walić głową w mur, 5 rożnych spokojnie do zrobienia.
Ja nie miałem pomysłu i połapałem kartkę Rata z tematu z typami na ten mecz, dobry początek euro. Na teraz delikatnie Francja pierwsza 9 rożnych @3 unibet. Moim zdaniem dalej będą walić głową w mur, 5 rożnych spokojnie do zrobienia.
486 jacksparrrow Użytkownik Czerwiec 10, 2016 #828 poratujcie jakims streemem bo dopier ona 2 połowe zdazylem juz mam luzik :]
D 0 dutra Gość Czerwiec 10, 2016 #829 Siatkówka Polska - Argentyna Polska 4 set -3.5 @1.83 Kliknij aby rozwinąć... Przeliczyłem się i to ostro
Siatkówka Polska - Argentyna Polska 4 set -3.5 @1.83 Kliknij aby rozwinąć... Przeliczyłem się i to ostro
2,8K calanau Użytkownik Czerwiec 10, 2016 #830 Jak myslicie, byl faul na bramkarzu Rumunii czy nie bylo...bo jak dla mnie to faul byl...ale pewny nie jestem
Jak myslicie, byl faul na bramkarzu Rumunii czy nie bylo...bo jak dla mnie to faul byl...ale pewny nie jestem
105 bufu Użytkownik Czerwiec 10, 2016 #831 Jak myslicie, byl faul na bramkarzu Rumunii czy nie bylo...bo jak dla mnie to faul byl...ale pewny nie jestem Kliknij aby rozwinąć... na moje to nie było
Jak myslicie, byl faul na bramkarzu Rumunii czy nie bylo...bo jak dla mnie to faul byl...ale pewny nie jestem Kliknij aby rozwinąć... na moje to nie było
207 sebolo Użytkownik Czerwiec 10, 2016 #832 Faul to raczej nie był, coś tam się porozpychali, ale bez faulu.
1,2K nevener Użytkownik Czerwiec 10, 2016 #833 Jak myslicie, byl faul na bramkarzu Rumunii czy nie bylo...bo jak dla mnie to faul byl...ale pewny nie jestem Kliknij aby rozwinąć... no jaki faul ???? nie wiem czy w koszykówce do gwizdnięcia by to było
Jak myslicie, byl faul na bramkarzu Rumunii czy nie bylo...bo jak dla mnie to faul byl...ale pewny nie jestem Kliknij aby rozwinąć... no jaki faul ???? nie wiem czy w koszykówce do gwizdnięcia by to było
888 daniel-7 Użytkownik Czerwiec 10, 2016 #834 Francuzi całe kilogramy kupy w spodenkach, warto inwestować w Rumunia lub X i czekać na moment do zamknięcia. Ja pograłem w pre za @3,00 Bet365 Kliknij aby rozwinąć... Zamykam za 150% stawki . Francja złapała rytm, jeszcze wezmą ten mecz. Payet ze dwie okazje stworzy.
Francuzi całe kilogramy kupy w spodenkach, warto inwestować w Rumunia lub X i czekać na moment do zamknięcia. Ja pograłem w pre za @3,00 Bet365 Kliknij aby rozwinąć... Zamykam za 150% stawki . Francja złapała rytm, jeszcze wezmą ten mecz. Payet ze dwie okazje stworzy.
105 bufu Użytkownik Czerwiec 10, 2016 #835 Payet ze dwie okazje stworzy Kliknij aby rozwinąć... Payet kozak w tym meczu. Sporo szumu tam robi. Francja będzie miała pożytek z niego na Euro. Teraz czas na Comana!
Payet ze dwie okazje stworzy Kliknij aby rozwinąć... Payet kozak w tym meczu. Sporo szumu tam robi. Francja będzie miała pożytek z niego na Euro. Teraz czas na Comana!
112 fracma11 Użytkownik Czerwiec 10, 2016 #836 Francja-rumunia mniej niz 1,5 bramki kuts 2.0 betsspn Kliknij aby rozwinąć... niestety, ale karny moim zdaniem z bomby.. Co nie zmienia faktu ze typ slaby bo teraz uwazam ze padnie jwszcE jedna bramka, moze Coman cos huknac!
Francja-rumunia mniej niz 1,5 bramki kuts 2.0 betsspn Kliknij aby rozwinąć... niestety, ale karny moim zdaniem z bomby.. Co nie zmienia faktu ze typ slaby bo teraz uwazam ze padnie jwszcE jedna bramka, moze Coman cos huknac!
112 fracma11 Użytkownik Czerwiec 10, 2016 #838 Przeciez tam byl jeszcze jeden obronca, nic by nie ugral. Evra na zastawce!
308 vercyngetoryx Użytkownik Czerwiec 10, 2016 #839 Evra spertolił to niesamowicie, piłka była już poza jego zasięgiem, drugi obrońca, a ten kolasy wystawia...
Evra spertolił to niesamowicie, piłka była już poza jego zasięgiem, drugi obrońca, a ten kolasy wystawia...