magik90
Użytkownik
zrozumiesz koło 13 :]Tak samo nie rozumiem optymizmu w stronę Simona![]()
Ps. co s takiego jeszcze http://forum.bukmacherskie.com/f152/atp-tour-s-hertogenbosch-stuttgart-6-06-12-06-2016-a-134381-2.html#post6020310
zrozumiesz koło 13 :]Tak samo nie rozumiem optymizmu w stronę Simona![]()
Ferrer i Dominik ? oj coś zepsujepropozycja na dziś
Już 1-4, nie odpuszczają przypadkiem ???? ?Nicolai/Lupo @2.25 Bet365
słabo grają, bez sensu typJuż 1-4, nie odpuszczają przypadkiem ???? ?
Przecież wczoraj pisałeś że Dominik jest przygotowany do gry przez cały sezon, że nie ma mowy o zmęczeniu i sam podawałeś go jako dość pewny typ. Co się zatem zmieniło?Ferrer i Dominik ? oj coś zepsuje
Tak, pisałem ale nie wspominałem o tym że na pewno dziś wygra.Przecież wczoraj pisałeś że Dominik jest przygotowany do gry przez cały sezon, że nie ma mowy o zmęczeniu i sam podawałeś go jako dość pewny typ. Co się zatem zmieniło?
Jednak przymierzałeś się do grania Thiema po @1,40 / @1,50 (już dokładnie nie pamiętam). Pytam zatem co się zmieniło?Tak, pisałem ale nie wspominałem o tym że na pewno dziś wygra.
Przymierzałem się, ale nie widziałem kursu na Ivo który jest zdecydowanie pewniejszym typem. :]Jednak przymierzałeś się do grania Thiema po @1,40 / @1,50 (już dokładnie nie pamiętam). Pytam zatem co się zmieniło?
????Nicolai/Lupo @2.25 Bet365
Jemu chodzi o to że skoro piszesz ciągle, że się przymierzałeś czemu teraz napisałeś i odradzasz granie na jego. Jedno się koliduję z drugim.. :zoltakartka:Przymierzałem się, ale nie widziałem kursu na Ivo który jest zdecydowanie pewniejszym typem. :]
Dokładnie chodzi o to co napisał Gabka.Jemu chodzi o to że skoro piszesz ciągle, że się przymierzałeś czemu teraz napisałeś i odradzasz granie na jego. Jedno się koliduję z drugim.. :zoltakartka: