>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
co grasz jak sezon tenisowy sie konczy
Gran tylko w weekendy ligę BBVA bo na niej się dobrze znam a po za tym nic. Po co mam grać tak jak tutaj co poniektórzy sporty o których nie mają zbyt dużej wiedzy. Na tenisie sobie zarobią w sezonie, że po mogę sobie wydawać. Prawda jest taka, że kilku miesięczny detox od codziennego typowania zdecydowanie w przyszłości wychodzi nam na dobre i to jest teoria potwierdzona praktyką.

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Gran tylko w weekendy ligę BBVA bo na niej się dobrze znam a po za tym nic. Po co mam grać tak jak tutaj co poniektórzy sporty o których nie mają zbyt dużej wiedzy. Na tenisie sobie zarobią w sezonie, że po mogę sobie wydawać. Prawda jest taka, że kilku miesięczny detox od codziennego typowania zdecydowanie w przyszłości wychodzi nam na dobre i to jest teoria potwierdzona praktyką.
nooo masz racje, duzo jeszcze tego scislego sezonu teniosowego zostalo?

duda 380

duda

Użytkownik
Zgadza się. Po słabszym okresie, miałem kilka tygodni przerwy, wyszło mi na dobre.

V 1,1K

viren

Użytkownik
Hiszpania - Turcja Bet365
243. Wynik do przerwy Turcja 7,5
244. Wynik do przerwy remis 2,2
245. Hiszpania czyste konto NIE 2,10
246. Turcja + 0,5 2,675
Zanosi sie na powtorke z meczu Ukraincow ale nie zapeszajmy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom