Czy ja wiem czy jest im tak na reke. Teraz maja 1 pkt. By awansowac musza wygrac jeden z dwoch meczow z Wlochami badz z Belgia. Remisy niewiele im daja. Teraz jest 0:0 z Wlochami ktore graja przecietnie wiec jest dobry moment by zaryzykowac i zagrac o 3 pkt. Porazka nie zmienia sytuacji Szwedow bo czy z 1 pkt czy z 2 to i tak nikle szanse na awans i musieliby wygrac 3 mecz z Belgia.No chyba nie warto, coś mi się wydaję, że skończy się tak jak wczoraj 0:0, Szwedzi wiedzą że są słabsi i dla nich pkt z Włochami jest im na rękę
Zeballos 2:0 1,80 7/10
Czemu on tych kartek na żywo nie pogra tylko zawsze przed, przecież w prawie każdym meczu nie ma kartki do 30 minuty i linie już ma niższą.12 000 zł.
Ciekawe czy wykręcą 4 kartony.
ufffff.. dzięki! od razu jestem spokojniejszy o moich Włochów ;DSzwecja x2 @1,47 Unibet
To lokata jest, Wlosi nie potrafia wymienic 2 podan, nie wiem jak oni wygrali z Belgia ale dzisiaj o golu moga zapomniec, w dodatku ta smieszna masowka na nich ???? Ludzie pisali ze najlepiej sie zaprezentowali z tych 1 meczu, jestem w stanie powiedziec ze w tym meczu to najgorsza druzyna jaka do tej pory ogladalem
Mnie nie pytaj. Nie moja gra, nie moje pieniądze.Czemu on tych kartek na żywo nie pogra tylko zawsze przed, przecież w prawie każdym meczu nie ma kartki do 30 minuty i linie już ma niższą.
SeppiCo utopi?
Aaa sorry myslalem ze winOver 20,5 myślisz że nie wykręcą? Według mnie spokojnie, wyrównany mecz się zapowiada.
(@1,71, Kolba się wycofał), , ?, :]Ja na dziś próbuję tak.
tb u Thiema + tb u Zvereva @2,79
Tb u Cilica @1,91 uni
tb u Murraya @3,85
ponad 19,5 gema u Murraya @2,08
Wszystko uni
Tak z powodu kontuzji(@1,71, Kolba się wycofał), , ?, :]
Nio , ja się na to zasadzam ...No to jak bramka w doliczonym czasie gry? ????