>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
V 1,1K

viren

Użytkownik
Pewnie ktoś mi pomoże odpowiedziec, bo na chacie beta kolejka jak w miesnym ????
pytanie brzmi odnosnie tego zakladu live 40zł, chciałbym potwierdzić zeby wszystko odbyło sie ok.

1. gram przed mecze zaklad za 40zł (może być ako?)
2. pozniej gram na live za 40zł, jesli nie wejdzie to zwracają mi te 40zł?
To nie kolejka tylko oszczedzanie na supporcie

ZADNE AKO

to musisz zagrac jakis zaklad na dany mecz.
Potem musisz zagrac na zywo jeszcze raz cos w tym samym meczu

Jak ten drugi zaklad czyli live nie wejdzie to zwracaja stawke za ten drugi.
Pierwszy rozliczaja normalnie

Mozesz postawic np przed meczem Polska - Niemcy na Polske, w czasie meczu na Niemcy i
jesli jest remis tracisz tylko zaklad przedmeczowy, dostajesz 40 z powrotem za ten na zywo
jesli Polska wygra to wygrywasz przedmeczowy i zwrot stawki za live
jesli Niemcz wygraja to wygrywasz na live a przegrywasz przedmeczowy

mozesz oczywiscie na zywo postawic tak samo jak przed meczem, wtedy maksymalnie mozesz stracic to co postawisz przed meczem

V 1,1K

viren

Użytkownik
Z trzecich miejsc napewno Rumunia kupi awans z Albania wiec wyjdzie z trzeciego, nastrzela goli ile chce
Zostaje 3 druzyny na 5 grup wiec
Ale Polska wyjdzie z 1/2

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Ołówek set. Gratki za ten over gemowy bo pamiętam, że ktoś podawał, powinno siąść. Jak mi rozliczą to załaduję w stronę rywala coś, kurs @2,75. Michał jest w stanie to oddać jeszcze spokojnie.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Ktoś tam chyba grał over kartek w meczu Polski z Niemcami pisząc przy tym, że &quot;będzie łatwo&quot;. Sam pomyślałem sobie, że w sumie nie głupi pomysł.
Sprawdzam właśnie sędziego - Kuipers. Dobranoc, powodzenia przy overku.

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Przysiężny wiadomo jak gra, ale całkiem dobrze serwuje, będzie ciężko go połamać, samemu też na returnie wiele nie zdziała ze swoim zardzewiałym bekhendem, ja bym prędzej pograł over 21,5 ???? Jak na trawę to całkiem niska linia.
Ładnie idzie, mozna zadac klasyczne pytanie: &quot;kto pogral?&quot; :cool:

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Ktoś tam chyba grał over kartek w meczu Polski z Niemcami pisząc przy tym, że &quot;będzie łatwo&quot;. Sam pomyślałem sobie, że w sumie nie głupi pomysł.

Sprawdzam właśnie sędziego - Kuipers. Dobranoc, powodzenia przy overku.
Nie kojarzę sędziego, możesz powiedzieć coś więcej na temat jego skłonności do dawania kartek?

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Nie kojarzę sędziego, możesz powiedzieć coś więcej na temat jego skłonności do dawania kartek?
Powiem tak - ile razy był płacz w DnTB o kartki w meczu sędziowanym przez Kuipersa to głowa mała.
Jak ma dzień to lubi pokartkować, a jak nie... to sypnie jedną-dwie. Ja bym nie ryzykował, bo już ze dwa razy się na nim przejechałem i sędziowie nie kartkują zbytnio do tej pory na tym turnieju. Dlatego ja się w to nie pcham.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom