Przyglądałem się AEK'owi już parę dni temu bo mieli grać sparing z Arką ale ostatecznie został odwołany. Od 3 czerwca zaczęli treningi, teraz od bodajże 7-8 czerwca przebywają w Polsce. Kadra taka sama jak w zeszłym sezonie, najlepsi pozostali a jeszcze doszło kilka fajnych transferów.Panowie co myslicie o meczu towarzyskim Legia vs AEK Larnaca ... na Legie @ 1,75 na AEK Larnaca @ 4... przeciez najlepsi zawodnicy Legii w repie siedza. Macie jakies info co do tego kto zagra itd? Bo mysle, ze warto pograc cos w strone AEK Larnaca...
Dzieki za info, to cos w ich strone tez puszcze ????Przyglądałem się AEK'owi już parę dni temu bo mieli grać sparing z Arką ale ostatecznie został odwołany. Od 3 czerwca zaczęli treningi, teraz od bodajże 7-8 czerwca przebywają w Polsce. Kadra taka sama jak w zeszłym sezonie, najlepsi pozostali a jeszcze doszło kilka fajnych transferów.
AEK przygotowuje się do Ligi Europy, więc fizycznie powinni lepiej wyglądać w porównaniu do Legii przynajmniej na dzisiaj.
X2 wygląda bardzo obiecująco.
Mi nie zablokowali a co masz nc+ czy cyfrowy polsatNie no to są jaja... Wam również zablokowali ZDF?
http://live9.net/live1.htmlJo ja tkai zwykły stream bym poprsoił.