anderson-silva
Użytkownik
Raczej nie. Wazelina większa fajura.Simon to chyba najbardziej miękki z miękkich Francuzików ????
Raczej nie. Wazelina większa fajura.Simon to chyba najbardziej miękki z miękkich Francuzików ????
Czytasz jak z książki ???? Brawo Edmund! ????Lekko 6:1 DW Edmund @3.50 bet365
Lekko 6:1 DW Edmund @3.50 bet365
@1,41 - Zverev się wycofał, a Becker skreczował - po rozegraniu seta uni rozlicza to jako wygraną Zvereva.Powyżej 21,5 u Keia + Zverev @2,71 unibet
to akurat izzi weszłoTHIEM od półtora miesiąca zagrał 23 spotkania co daje nam średnio mecz co drugi dzień. Do tego dochodzi 6 długich meczów w FO. Ciekawe kiedy i czy odpuści jakiś turniej.
NIe podoba mi się dzisiaj kurs na Simona
Edmund +3.5 gema spróbuję
Ostrych fauli nie bylo duzo. Fauli w ogole nie bylo duzo, lacznie 9 (5 ruskich i 4 slowackie)... chyba lepiej poczekac az linia spadnie.Nie oglądam meczu, dużo było ostrych fauli? Warto już wejść w kartki czy poczekać na o1. 5?
Ja też się na kartki czaiłem, ale na razie wygląda na to, że może być ich mało.Nie oglądam meczu, dużo było ostrych fauli? Warto już wejść w kartki czy poczekać na o1. 5?
Ruskie przecietnie jak na moje oko, teraz kiedy sa juz 0:2 w plecy to nie wiem czy beda sie specjalnie spinac ale po przerwie powinni zagrac lepiej, ale specjalnie nie widac u nich wielkiej checi wygranej.Dzięki za info a Rosją jak tam, może warto ich różne zaatakować, czy Cisna środkiem?