>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
w kartkach jest 2-2
Całoroczny i Uni mówią coś zgoła innego - 3:1.
trzecią dostał AMrceli,pytanie kto dostał drugą?
Czyżby sędzia zaspał?!
Ja jestem pewien, że drugą dostał Marcelin.
Z tego co słyszałem to komentator powiedział przed chwilą, że zagrywał piłkę Marcelin, którego nie powinno być na boisku ????. Duże więc prawdopodobieństwo, że dostał dwie żółtka i nie wyleciał ????

ice29 251

ice29

Użytkownik
Haitańczyk dostał dwie żółte ale sędzia nie pokazał czerwonej ???? no a na pewno komuś pokazał wtedy żółtą, której oficjalki nie odnotował, bo pewnie też zgłupiały, że zawodnik nie zszedł

jozzy22 707K

jozzy22

Użytkownik
a dał jedną więcej na bank, Guerrero skakał do sędziego i pokazywał na opaske kapitana, więc mógł za protesty dostać
Pewnie po meczu wszystko sie okaże jak było naprawde z tymi kartkami ale widzi mi sie w następnym meczu Haiti czerwona kartka.
Nie przebierają w środkach zwłaszcza w ostatnich 30 min gdy juz sił brakuje

suckout 692

suckout

Użytkownik
a dał jedną więcej na bank, Guerrero skakał do sędziego i pokazywał na opaske kapitana, więc mógł za protesty dostać
na flashcscore już jest jego kartka i na oficjalnej też gdzieś widziałem

mówiłem, że dostał ????

ja dałem o 1.5, po 3.7, ale i tak dostali jedną extra, więc mała różnica ????

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Ciekawi mnie ta sprawa kartek. Na livesportsie jest napisane zaraz po faulu Marcelina kartka dla Guerrero, czyli wychodziłoby, że faktycznie za protesty. Trochę szkoda, że nie ogarnąłem tego wcześniej, bo można byłoby grubo zarobić na over 1,5 i 2,5 kartek Peru :/. Rzecz jasna mogliby porobić zwroty, no ale spróbować byłoby warto ????
Teraz pytanie czy ktoś z Haiti dostał trzecią, okaże się po protokole.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom