>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
furman19 928

furman19

Użytkownik
ale jak mi udowodnią, że zagrałem na lagu? Może tutaj kłamie? ????
Wyślą Ci &quot; zauważyliśmy ze kurs na wydarzenie został wystawiony niepoprawnie zgodnie z naszym regulaminem .... &quot; :grin:

quintana 425

quintana

Użytkownik
ULM!!!! I i to chodzi ;)
Gdyby nie dwa z dupy gwizdnięte faule to by dawno po Ulm było ;ppp

Serio, czysto sportowo to tam nic nie było, a na pewno w takich momentach się nie gwiżdże byle czego

Dogrywkę biorą gospodarze

P 195

porugalia

Użytkownik
Gdyby nie dwa z dupy gwizdnięte faule to by dawno po Ulm było ;ppp

Serio, czysto sportowo to tam nic nie było, a na pewno w takich momentach się nie gwiżdże byle czego
Stary,ośmieszyłeś się samym tym,że napisałeś,że ulm nie ma szans i to w tej fazie rozgrywek...z czystej ciekawości włączyłem sobie mecz i obserwowałem to...;) i Ulm chapnąłem po @2,10

socham 52

socham

Użytkownik
Betano lepsze pod tym względem niż bet365. Zawsze gry bet365 się mylił to tego samego dnia był zwrot za to Betano już 2 razy mi nie zablokował kursów po golu i normalnie rozliczył zakład

quintana 425

quintana

Użytkownik
Stary,ośmieszyłeś się samym tym,że napisałeś,że ulm nie ma szans i to w tej fazie rozgrywek...z czystej ciekawości włączyłem sobie mecz i obserwowałem to...;) i Ulm chapnąłem po @2,10
Skoro nie oglądałeś poprzedniej rundy to sie nie odzywaj. Wiesz jaki jest sport. Ulm wygrało ze slabym Oldenburgiem, a Frankurt rozwalił doszczętnie Albe Berlin, czyli jedną z lepszych drużyn w BBL. Dzisiaj mają słabszy dzień, widać to po różnicy w porównaniu do porzedniej rundy. Ale mogą dalej wygrać.

A 960

adam44

Użytkownik
Skoro nie oglądałeś poprzedniej rundy to sie nie odzywaj. Wiesz jaki jest sport. Ulm wygrało ze slabym Oldenburgiem, a Frankurt rozwalił doszczętnie Albe Berlin, czyli jedną z lepszych drużyn w BBL. Dzisiaj mają słabszy dzień, widać to po różnicy w porównaniu do porzedniej rundy. Ale mogą dalej wygrać.
Alba w tym sezonie to bardzo nie równa i średnia ekipa. Jedną z lepszych drużyn można określić ekipe która na równi rywalizuje z czołówką, a do Bayernu czy Brose w tym sezonie nie mieliby i nie mieli podjazdu.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Można lekko over 73,5 u Amerykanek bet365

Aprill nigdy nie wykorzystuję braków Summer. Mecze overowe, Walsh z Aprill tutaj bez szału z grą.

Otrzymane punkty reputacji: +1
quintana 425

quintana

Użytkownik
Nie wiem czy nie zauważyłeś, ale jeszcze całe 2 kwarty :]

Frankfurt -2,5 @1,8 Bet365

Specjalnie dal Ciebie i Ci przeleje :razz::razz:
⛔⛔
Nie będę zaprzeczał, zagrali słabo. Ale sędziowie w końcówce też sie nie popisali. Dziwne faule dla gości i czysta akcja 2+1 gospodarzy nieuznana. Szkoda

A Ty kolego na pewno tego nie zagrałeś, napisałeś aby się popisać ???? ))

I tak dzisiaj 2/3, a NBA 2/2 w nocy więc supcio ????

Fajnie wyglądać musi ten mecz Spezia-Ascoli. Nic sie nie dzieje, zero strzałów, piłka ciagle w środku boiska ... bez podejrzeń

P 195

porugalia

Użytkownik
⛔⛔
Nie będę zaprzeczał, zagrali słabo. Ale sędziowie w końcówce też sie nie popisali. Dziwne faule dla gości i czysta akcja 2+1 gospodarzy nieuznana. Szkoda

A Ty kolego na pewno tego nie zagrałeś, napisałeś aby się popisać ???? ))

I tak dzisiaj live 2/3, a NBA 2/2 w nocy więc supcio ????
w 4 kwarcie w 2 minucie 2,10 ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom