sopel90
Użytkownik
z bukiem nie wygrasz ????ale jak mi udowodnią, że zagrałem na lagu? Może tutaj kłamie? ????
z bukiem nie wygrasz ????ale jak mi udowodnią, że zagrałem na lagu? Może tutaj kłamie? ????
Wyślą Ci " zauważyliśmy ze kurs na wydarzenie został wystawiony niepoprawnie zgodnie z naszym regulaminem .... " :grin:ale jak mi udowodnią, że zagrałem na lagu? Może tutaj kłamie? ????
Możesz już się zapoznać ????ale jak mi udowodnią, że zagrałem na lagu? Może tutaj kłamie? ????
Gdyby nie dwa z dupy gwizdnięte faule to by dawno po Ulm było ;pppULM!!!! I i to chodzi
Stary,ośmieszyłeś się samym tym,że napisałeś,że ulm nie ma szans i to w tej fazie rozgrywek...z czystej ciekawości włączyłem sobie mecz i obserwowałem to... i Ulm chapnąłem po @2,10Gdyby nie dwa z dupy gwizdnięte faule to by dawno po Ulm było ;ppp
Serio, czysto sportowo to tam nic nie było, a na pewno w takich momentach się nie gwiżdże byle czego
Skoro nie oglądałeś poprzedniej rundy to sie nie odzywaj. Wiesz jaki jest sport. Ulm wygrało ze slabym Oldenburgiem, a Frankurt rozwalił doszczętnie Albe Berlin, czyli jedną z lepszych drużyn w BBL. Dzisiaj mają słabszy dzień, widać to po różnicy w porównaniu do porzedniej rundy. Ale mogą dalej wygrać.Stary,ośmieszyłeś się samym tym,że napisałeś,że ulm nie ma szans i to w tej fazie rozgrywek...z czystej ciekawości włączyłem sobie mecz i obserwowałem to... i Ulm chapnąłem po @2,10
Alba w tym sezonie to bardzo nie równa i średnia ekipa. Jedną z lepszych drużyn można określić ekipe która na równi rywalizuje z czołówką, a do Bayernu czy Brose w tym sezonie nie mieliby i nie mieli podjazdu.Skoro nie oglądałeś poprzedniej rundy to sie nie odzywaj. Wiesz jaki jest sport. Ulm wygrało ze slabym Oldenburgiem, a Frankurt rozwalił doszczętnie Albe Berlin, czyli jedną z lepszych drużyn w BBL. Dzisiaj mają słabszy dzień, widać to po różnicy w porównaniu do porzedniej rundy. Ale mogą dalej wygrać.
Nie wiem czy nie zauważyłeś, ale jeszcze całe 2 kwarty :]
Frankfurt -2,5 @1,8 Bet365
Specjalnie dal Ciebie i Ci przeleje :razz::razz:
w 4 kwarcie w 2 minucie 2,10
Nie będę zaprzeczał, zagrali słabo. Ale sędziowie w końcówce też sie nie popisali. Dziwne faule dla gości i czysta akcja 2+1 gospodarzy nieuznana. Szkoda
A Ty kolego na pewno tego nie zagrałeś, napisałeś aby się popisać ???? ))
I tak dzisiaj live 2/3, a NBA 2/2 w nocy więc supcio ????