915 over-bet Użytkownik Maj 14, 2016 #161 z tego co wcześniej podałem zostało jeszcze... będziecie trzymać kciuki? ????
2,8K mazaq Forum VIP Maj 14, 2016 #164 z tego co wcześniej podałem zostało jeszcze... będziecie trzymać kciuki? ???? Kliknij aby rozwinąć... wow, powodzenia
z tego co wcześniej podałem zostało jeszcze... będziecie trzymać kciuki? ???? Kliknij aby rozwinąć... wow, powodzenia
462 xyzz Użytkownik Maj 14, 2016 #166 z tego co wcześniej podałem zostało jeszcze... będziecie trzymać kciuki? ???? Kliknij aby rozwinąć... Powodzonka To raczej formalnosc?
z tego co wcześniej podałem zostało jeszcze... będziecie trzymać kciuki? ???? Kliknij aby rozwinąć... Powodzonka To raczej formalnosc?
915 over-bet Użytkownik Maj 14, 2016 #167 Powodzonka To raczej formalnosc? Kliknij aby rozwinąć... tak uważam ;-)
2,8K mazaq Forum VIP Maj 14, 2016 #168 A ten bonus to z jakiej okazji Ci dają? Chodzi mi o ten ponad 3k.
462 xyzz Użytkownik Maj 14, 2016 #169 tak uważam ;-) Kliknij aby rozwinąć... Bedzie chyba gruby balet jak siadzie?
915 over-bet Użytkownik Maj 14, 2016 #170 Bedzie chyba gruby balet jak siadzie? Kliknij aby rozwinąć... zobaczymy... czas poszukać jeszcze czegoś ciekawego na wieczór... biorę się za analizę Ligue 1
Bedzie chyba gruby balet jak siadzie? Kliknij aby rozwinąć... zobaczymy... czas poszukać jeszcze czegoś ciekawego na wieczór... biorę się za analizę Ligue 1
266 adam92 Użytkownik Maj 14, 2016 #171 zobaczymy... czas poszukać jeszcze czegoś ciekawego na wieczór... biorę się za analizę Ligue 1 Kliknij aby rozwinąć... ciekawy typ na dzisiaj to kartki w Romie ???? ) sedziuje Rizzoli ???? podejrzewam tam nawet czerwona ????
zobaczymy... czas poszukać jeszcze czegoś ciekawego na wieczór... biorę się za analizę Ligue 1 Kliknij aby rozwinąć... ciekawy typ na dzisiaj to kartki w Romie ???? ) sedziuje Rizzoli ???? podejrzewam tam nawet czerwona ????
2,8K calanau Użytkownik Maj 14, 2016 #172 Jak myslicie, warto zagrac 2+ bramki Zlatana w jego ostatnim meczu dla PSG? Kurs sredni @ 2,50 ale motywacji nie powinno mu zabraknac.
Jak myslicie, warto zagrac 2+ bramki Zlatana w jego ostatnim meczu dla PSG? Kurs sredni @ 2,50 ale motywacji nie powinno mu zabraknac.
928 furman19 Użytkownik Maj 14, 2016 #174 Panowie po występie będzie można pograc na miejsce kraju? Chodzi o Eurowizje .
47 wysokikurs Użytkownik Maj 14, 2016 #176 FK Poprad 0-1 FK Haniska (Słowacja) FK Poprad @2,60 Połowa stawki
928 furman19 Użytkownik Maj 14, 2016 #177 patrzac z polfinalu to bawczyk wystawial dalej kursy ale lecialy juz na te kraje na leb na szyje Kliknij aby rozwinąć... To warto już pograć ? Hiszpania 19 lub lepiej, gra ktos kto ?.
patrzac z polfinalu to bawczyk wystawial dalej kursy ale lecialy juz na te kraje na leb na szyje Kliknij aby rozwinąć... To warto już pograć ? Hiszpania 19 lub lepiej, gra ktos kto ?.
377 strzala Użytkownik Maj 14, 2016 #180 Djoko medical, ciekawe co z nim i czy będzie ryzykować Kliknij aby rozwinąć... Tylko zwykłe otarcie skóry w okolicach kostki. Sam sobie rakietą przywalił ???? Plasterek i możemy grać dalej ???? Nic złego się nie dzieje.
Djoko medical, ciekawe co z nim i czy będzie ryzykować Kliknij aby rozwinąć... Tylko zwykłe otarcie skóry w okolicach kostki. Sam sobie rakietą przywalił ???? Plasterek i możemy grać dalej ???? Nic złego się nie dzieje.