>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Nie wiem co sie dzieje w tym Cinncinati. Topowe parymaja ogromne problemy z AMATORAMI. Praktycznie kazdy mecz to albo urwane sety albo nawet mecze. Nie do wiary.. Pewnie dlatego ze zbliza sie GS w Moskwie, no ale bez jaj... Dzisiaj nie ma co grac juz chyba ze w dogi.. Ciekawe czy jutro juz jak przegrany odpada zacznie sie normalna gra czy dalej beda cyrki
zauwazylem w plazowce tendencje iz jak faw ( &lt;1.25) przegrywa 1st seta to kompletnie nie warto w nich wchodzic, szczegolnie ze w tym roku nie widze zadnego value w tych kursach (gdyz sa w zdecydowanej wiekszosci &quot;dobrze&quot; pod wzgledem matematyki wystawione).
Dwa lata temu widywalem debilizmy, teraz to rzadkosc.

D 0

dutra

Gość
Poprawiło się wystawianie kursów jak i częstsze wtopy faworytów nawiedzają.
Kto wie, była na tym dobra kasa i się skończyła :cool::cool:

wall 365

wall

Użytkownik
Witajcie,
zwróćcie uwagę na mecz o 19, ostatnia kolejka turcji; Sivasspor - Fenerbahce, nie mam takiej dobrej informacji jak w przypadku wczorajszego Egiptu 3:2, ale bardzo możliwe w tym meczu 2/1 @21.00, badz 2/X @15.00 (zwróćcie też uwagę na wahania kursów)
Ciężko mi się odnieść dokładnie co do tego wyniku, ale możemy obserowac i jesli goscie będą prowadzić do przerwy, zagrać Sivass lub remis. ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Pella przełamał żeby oddać podanie do 0? :cool: Coś wspaniałego prezentuje ten tenisista ????

teraz co Pella machnął idealnie po linii to nie mam pytań :cool:

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Pella co za pionek, nagle nie potrafi podania wygrać..
e: Pier****** beztalencie, łajza jakich mało, obyś przegrał z kretesem oszołomie.
⛔

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Pella co za pionek, nagle nie potrafi podania wygrać..
Ale koniec końców jest lepszy od Mannarino i powinien to wziąć.

No chyba, że faktycznie już jedzie na Rolanda, to wtedy będę mógł wrzucić kuponik na fantastyczny fp fejsbukowy #tjmmnw

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Ale koniec końców jest lepszy od Mannarino i powinien to wziąć.

No chyba, że faktycznie już jedzie na Rolanda, to wtedy będę mógł wrzucić kuponik na fantastyczny fp fejsbukowy #tjmmnw
Miałem przyjemność gościć już 3 razy, koleś zajebisty pomysł miał z tym fanpage. Czekam tylko na te koszuleczki ;&gt;

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
No widziałem po fakcie aczkolwiek ja mam uznany i zamknięty od razu po golu, mogą cofnąć?
też tak miałem ostatnio, ba nawet od razu kasę wypłaciłem ale za jakiś czas cofneli wypłatę i odjęli sumę tamtej nie prawidłowej wygranej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom