>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
furman19 928

furman19

Użytkownik
Te kursy to szalenstwo było, jaki byl kurs na Ukraine gdy na Australie spadlo ponizej 1.10? Ja złapałem 17.

A 960

adam44

Użytkownik
tzn, ze ile masz zwoi w głowie? 1 czy 0???
kur chodzilo mi o Ukraine myslalem o tym konflikcie z Ukraina i Rosja a raczej tym co media nam wpajają. Zmęczony jestem nie wiem czemu napisalem Rosja moze dla tego. Ukraina miala wygrac i oczywiscie za plecami Rosja, czyli Ukraina kochana, a rosja upokorzona, czyli polityczna poprawnosc bierze góre.. no chyba ze myslisz ze politycznie poprawnym byloby gdyby w lewackiej spedalonej europie wygrala Rosja czyli ich jedyny tak na prawde wróg ( mowimy o Polityce)

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Eurowizja była, jest i zawsze będzie upolityczniona. Nic tego nie zmieni - żadne jury i inne bzdety.

Atletico vs. Santos over 1.5 - 1.90

catalona 704

catalona

Użytkownik
Oglądam długoterminówki na ME w piłce nożnej na najlepszego strzelca i pogrywam w tym momencie
Vardy @ 41
Fernando Torres @ 81
Bet365

P 1,8K

patced

Użytkownik
Za drobne peru do gry @3.5 bet365 live✅ 3-0 izi

Dominikanki jakis kryzys przechodza. Wczoraj utopily z tajkami. Dzisiaj popisy w 1secie ze sloncem peru. Ptzyjecia po dtronie dominikany nie ma..

E: wrr przy 2-0..15-12 wolalem ksiegowa wywalila sie i zrobila 16-20 zeby sie tylko nie odwrocilo bo mecz byl na tacy

E2: super peruwianki ! 17-21...22-22..26-24

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom