>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
quintana 425

quintana

Użytkownik
w tb to może być wszystko jeszcze jak takie wyrównane poziomy :p a w tym roku grali dwa razy i Zverev zawsze wygrywal seta, a tu do 3 setow to jeszcze bardizej;)
Wiem, ale kursy na set były podobne i chciałem dać na lepszego. Thiem sam przegrał tego TB wywalając ciągle piłki w aut, szkoda.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
elina ana :grin::grin: pełne ukazanie poziomu wta

z 4:1 podwójne przełamanie na 4:4 serwis any która po takiej pogoni oczywiście sama się połamała :grin::grin: zawsze wiedziałem ze to jest psychiczna zawodniczka :grin: lata mijają a ona ciągle w formie ????

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Łosiak/Kantor w półfinale GS w Moskwie. Pierwszy set frajersko przegrany. Juz był moment kiedy szczelili focha, ale taki mecz mieli obowiązek wygrać. Brazylijczycy nic wielkiego nie grali, a Felipe w swoim stylu czyli byle mocniej, byle przed siebie i dostał kilka czap z 5 od Kantora w TB.
To teraz czekamy na awans Alisona i Bruno i będzie ciekawy półfinał do obejrzenia w Polsacie Sport Extra.

larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
pytanie po za typami ale.... czy tez Wam forum wciaz slabo chodzi ?
dlugie oczekiwanie na wczytanie a nieraz nawet wogole nie mozna otworzyc strony
przed zmianami wszystko bylo OK

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Powiedzcie mi panowie dlaczego Felek zawsze w jakiś frajerski sposób oddaje sety. Naprawdę uwielbiam jego grę i przyjemnie się go ogląda ale Ferrer tu powinien popłynąć w 1 secie na spokojnie.

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
pytanie po za typami ale.... czy tez Wam forum wciaz slabo chodzi ?
dlugie oczekiwanie na wczytanie a nieraz nawet wogole nie mozna otworzyc strony
przed zmianami wszystko bylo OK
Mi wczoraj mulilo, przedwczoraj lub trzy dni temu wogole nie mogłem wejść w ciagu dnia. Dziś póki co hula normalnie.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Powiedzcie mi panowie dlaczego Felek zawsze w jakiś frajerski sposób oddaje sety. Naprawdę uwielbiam jego grę i przyjemnie się go ogląda ale Ferrer tu powinien popłynąć w 1 secie na spokojnie.
Głowa w tenisie jest równie ważna jak umiejętności

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Głowa w tenisie jest równie ważna jak umiejętności
No to jest oczywiste, tego tłumaczyć nie trzeba.
Ale chodzi mi o to, że jednak jego umiejętności i poruszanie się po boisku są bez zarzutu. Wie kiedy podejść do siatki kiedy nie, chodzi mi o te nonszalanckie zagrania, których jest zdecydowanie za dużo.

Mamy 1 brejka i liczę na dobre spotkanie w strone Felka. ????

strzala 377

strzala

Użytkownik
Łosiak/Kantor w półfinale GS w Moskwie. Pierwszy set frajersko przegrany. Juz był moment kiedy szczelili focha, ale taki mecz mieli obowiązek wygrać. Brazylijczycy nic wielkiego nie grali, a Felipe w swoim stylu czyli byle mocniej, byle przed siebie i dostał kilka czap z 5 od Kantora w TB.
To teraz czekamy na awans Alisona i Bruno i będzie ciekawy półfinał do obejrzenia w Polsacie Sport Extra.
Półfinały grają dziś :eek: ? To jak, finały też dziś czy na jutro zostają &quot;tylko&quot; finały + o 3 miejsce

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom