>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Zdecydowanie jutro biore Kyrgiosa, a Almagro raczej z Goffinem moim zdaniem nie wygra, szybciej jakiś over bo coś może ugra
dla mnie jedyne pewne to over 3.5 seta, tak wyrownani zawodnicy ze raczej nie mozliwe aby ktos zamknal w 3 setach na swoja korzysc. Gasquet tez gra genialnie na mączce. nie wiadomo kto wygra jak dla mnie, over 3.5 zobaczymy

quintana 425

quintana

Użytkownik
Svitolina zamyka fajną taśme, wygra nie? 2 osoby z forum to potwierdziły, ale kobiety to kobiety

Kurde, jej przeciwniczka wygląda jakby to sumo było, dobra chyba luzik

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Svitolina zamyka fajną taśme, wygra nie? 2 osoby z forum to potwierdziły, ale kobiety to kobiety
Kurde, jej przeciwniczka wygląda jakby to sumo było, dobra chyba luzik
haha to prawda, Townsend waży już chyba z 90 kg tak czulem ze w 2 secie padnie ale nie bylo mnie przy laptopie ;/

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
1.90 Goerges brać,
bardzo fajnie gra dla oka, przyjemnie rozrzuca Puig, ta miała wygrana juz w 2 setach prawie ale nie dokonczyla i potem czesto takie spotkania wlasnie sie odwracaja

quintana 425

quintana

Użytkownik
Ja pierdziele co za mecz w Zielonej Górze. Druga dogrywka przed nami. Nie spodziewałem się, że Rosa aż tak się postawi gospodarzom. Oby Stelmet wygrał bo się zdenerwuje i tak ten kupon mnie wiele nerwów kosztował

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom