matilebron
Użytkownik
Nie gram za tyle co kolega z Monfilsem na avatarze, ale jak 2-3k ładujesz to i tak dużo można wyciągnąć z takiego meczu.chyba tysiącami grasz ????
Nie gram za tyle co kolega z Monfilsem na avatarze, ale jak 2-3k ładujesz to i tak dużo można wyciągnąć z takiego meczu.chyba tysiącami grasz ????
Jeonbuk - Melbourne Victory over 10 rogów (azjan) 2.20 Bet365
no pewnie, że można ????Nie gram za tyle co kolega z Monfilsem na avatarze, ale jak 2-3k ładujesz to i tak dużo można wyciągnąć z takiego meczu.
niech każdy gra co lubi, ja wole grac na przelamania w wta po kursach 1.80 - 3.5 w wybranych spotkaniach jak np teraz giorgi <3no pewnie, że można ????
pykOna to bierze, widać że świetna forma jest nadal i jak dla mnie może tutaj na prawdę daleko zajść.
Bertens @ 1,50
z kim w nastepnej rundzie gra ?
Lim albo Giorgi. ja jej wróże półfinał. to jak ona sie porusza po korcie to jest coś niesamowitegoz kim w nastepnej rundzie gra ?
czyli pyknie giorgi bo kiki przynajmniej serwis trzyma a giorgi to typowa lamaczkaLim albo Giorgi
pewnie w 75 gemie dopiero, to taki gatunek :razz:przełamią się te Murray'e?
Jednak faworyci zasysają w tym roku. Wawrinka, Murray, Cilic, Thiem, Sock... kto następny zagra poniżej oczekiwań? :?Cuevas 3:0 @1.8 bet365
Pablo ma bardzo fajną drabinkę i może zajść tutaj baaardzo daleko.