>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Ale to się robi, aby podziękować za wspólną jazdę. Mówisz, dawaj mocne zmiany, a ja ci dam zwycięstwo etapowe. Tutaj czegoś takiego nie było, każdy jechał sam dla siebie i zwyczajnie Holender nie miał czemu oddawać zwycięstwa.
dokladnie tu nie bylo zadnego odawania poprostu byl lepszy i nie ma tutaj zadnego handlowania

V 1,1K

viren

Użytkownik
Wy już tutaj macie skrzywienie z tym handlowaniem/ oddawaniem meczy. Czy to w piłce jak ktoś z 0-2 wyciagnie (a jak jest do ht to już w ogóle łamaniec i te sprawy), czy w tenisie ugra seta z dajmy na to 2-5 teraz jeszcze kolarstwo widzę. Nie mówię że to się nigdy nie zdarza ale nie za każdym razem na pewno tak jak większość chyba tutaj sobie myśli.
ale z tym sie nikt nie kryje to powszechna praktyka ze lider oddaje etap, wszyscy o tym mowia

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Barca . Sevilla
2. połowa z największą ilością bramek @1.90

Kanada @1.90

Zielona Góra przegra @1.72

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
ale z tym sie nikt nie kryje to powszechna praktyka ze lider oddaje etap, wszyscy o tym mowia
Jeśli twierdzisz, że teraz Kruijswijk oddał etap to chyba nie rozumiesz specyfiki kolarstwa. Tym bardziej, że porównujesz etap górski z czasówką. No chyba, że racjonalnie mi wyjaśnisz jakie korzyści z tego miał kolarz Lotto-Jumbo?

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
panowie powiedzcie co sadzicie o majce na nastepny tydzien zamiast sie klócic ogolnie nie chce zeby ten holender wygral giro

V 1,1K

viren

Użytkownik
No wlasnie ja tez tylko na gorskich etapach widzialem takie oddawanie na czasowce to dle mnie nowosc, widac rozszerzyli dzialalnosc

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
No wlasnie ja tez tylko na gorskich etapach widzialem takie oddawanie na czasowce to dle mnie nowosc, widac rozszerzyli dzialalnosc
ale on nawet nie myslal o odawaniu przed meta bo nawet nie wiedzial jaki kreci czas co do sekundy chyba nie jezdzisz na rowerze i nie wiesz jaki to trudny sport

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Zakończmy na tej wypowiedzi ten temat, bo tylko upewniłeś mnie w przekonaniu, że nie rozumiesz o czym rozmawiamy.
Co do Majki to ciężko powiedzieć. Powinien być mocniejszy, aczkolwiek Rafał ma to do siebie, że po dniu przerwy słabo wygląda. Sądzę, że któryś z 4 przed Majką w końcu strzeli, przez co Polak może go wyprzedzić, aczkolwiek o podium będzie ciężko.

V 1,1K

viren

Użytkownik
Radomiak - Tychy

Za duza kasa jest w Tychach zeby pozostawic awans slepemu losowi. W polskiej lidze jak ktos chce awansowac i ma kase to awansuje. Zapytajcie trebnnerow Gornika Leczna, Belchatowa, Amiki, Groclina, Plocka, Cracovii, Zawiszy, Arki itp. Wladyslaw Lach napewno wie juz kto awansuje na pol roku przed koncem zabawy

Wtedy przegralem ale Tychy kupily ostatnich 6 na 8 meczow

Dzis wygraja ale 1-0 2-0 bo ludzie sie na overy napalaja
ponizej 2,5 2 betsyf

V 1,1K

viren

Użytkownik
zreszta remis tez daje Tychom awans mecz pod kontrola Tychy jak i Plock i korupcja gdynia maja kase wiec awans bedzie

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Zakończmy na tej wypowiedzi ten temat, bo tylko upewniłeś mnie w przekonaniu, że nie rozumiesz o czym rozmawiamy.

Co do Majki to ciężko powiedzieć. Powinien być mocniejszy, aczkolwiek Rafał ma to do siebie, że po dniu przerwy słabo wygląda. Sądzę, że któryś z 4 przed Majką w końcu strzeli, przez co Polak może go wyprzedzić, aczkolwiek o podium będzie ciężko.
duzo interesujesz sie kolarstwem sam jezdzisz?

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Sasnovich wygra 2 set, 2,05 Bet365. Trwa rozgrzewka, zaraz start. Jeśli Białorusinka zagra tak jak przed przerwą to spokojnie ogarnie temat

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
duzo interesujesz sie kolarstwem sam jezdzisz?
Profesjonalnie nie jeżdżę, amatorsko ostatnio z powodu braku czasu także. Jednak cały sezon jestem na bieżąco z reguły, jeśli chodzi o zawodowy peleton.

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Panowie śledze mecz kobitek szwecja-estonia i mysle ze warto złapać tego 2 seta dla estonii po kursie 1,90 w bet
pograłem przy stanie 17;17 i od tej pory ..... zero zostali na 17⛔

quintana 425

quintana

Użytkownik
Profesjonalnie nie jeżdżę, amatorsko ostatnio z powodu braku czasu także. Jednak cały sezon jestem na bieżąco z reguły, jeśli chodzi o zawodowy peleton.
Nie śmieje się z hobby, bo fajna sprawa, ale jak oglądam relacje na eurosporcie to mi szkoda tych komentatorów :grin:

Lievutos Rytas @1,83 Bet365

Końcówka, mecz na styku, ogarną

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom