wysokikurs
Użytkownik
Zapraszam mecz o 21:30 !
http://forum.bukmacherskie.com/f35/ciekawe-mecze-z-wysokimi-kursami-133857.html
http://forum.bukmacherskie.com/f35/ciekawe-mecze-z-wysokimi-kursami-133857.html
NK Imotski HT @ 2.25 Bet365
ale co mamy juz widziec ? to zadne pewne info a mecz sie jeszcze nie skonczyl wiec po co te spekulacje ?:]widzicie ile są warte te tzw info o fiksach ???? 1 na 50 wejdzie , takie info : ????
mecz jeszcze trwa więc spokojnie, oni mogą w 5 minut zrobić wynik 2-1widzicie ile są warte te tzw info o fiksach ???? 1 na 50 wejdzie , takie info : ????
balujemydokładam jeszcze race to 7 rr zavrc kurs 3.25, albo po płyne na tym meczu albo będę balował cały weekend;p
gram race to 7 rr Zavrc kurs .2.10 Stawka zsumowana z poprzednich dwóch typów z tego spotkania, wejdzie to będzie ładny plus a jak nie to dzisiaejsze zakłady będą na 0 ...
a jak bylo jeszcze 5 rr w grze to kurs na 9 był chyba 18 ???? hehe mogłeś to też dać ????balujemy
widziałem ale nie chciałem już przesadzaj tym bardziej że całą 2 połowe grają w 10 ale oglądam to spotkanie i mimo że grają w 10 to cisną więc liczyłem że chociaż te 2 rr mi zrobią i sie nie zawiodłem i ładny mam dzięki nim i na dzisiaj już raczej kończę, chyba że wpadnie mi w oko jeszcze jakiś fajny kurs to zagram i podam na forum.a jak bylo jeszcze 5 rr w grze to kurs na 9 był chyba 18 ???? hehe mogłeś to też dać ????
szkoda ze CSKA zablokowali chamy...
Nie potraktuj tego jako atak, ale Twoje zachowanie to typowe płaczkowanie. Nikt Cię nie prosił żebyś to grał. Kolega wstawił typ bo temat nazywa się typy na żywo. Tez mam bazę zespołów który lubią się "łamać" i czasem podaję je na forum, nie oznacza to jednak że wszystko musi wchodzić. Na dniach pisałeś że nic Ci nie wychodzi i kończysz z graniem bo nie przynosi Ci to żadnego zysku. Przemawia przez Ciebie rozgoryczenie. Tylko ogóry pograły na typ kolegi wielkie pieniądze, a zagranie tego za małą część budżetu nikogo nie zuboży. PozdrawiamOpava - Znojmo się 1:2 ????
to co teraz powrót na 3:2 ???? ????