>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
gram race to 7 rr Zavrc kurs .2.10 Stawka zsumowana z poprzednich dwóch typów z tego spotkania, wejdzie to będzie ładny plus a jak nie to dzisiaejsze zakłady będą na 0 ...

Otrzymane punkty reputacji: +9
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
nie skończył się, ale śmieszy mnie jak jakiś anonim wrzuci gdzies info fix i wielu to łyka

fiksy są dla wybranych jak już a nie ogólna wiedza w necie

pewnie same buki takie plotki wrzucają by ludzie grali i potem szmal liczą :grin:

typowa podpucha buka, fiksa nie będzie, ale padł gol do przerwy by ludzie jeszcze bardziej uwierzyli i w przerwie dołożyli ????

a skończy się 0:1 ew. 1:1 lub 0:2

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
dokładam jeszcze race to 7 rr zavrc kurs 3.25, albo po płyne na tym meczu albo będę balował cały weekend;p

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Nauczcie się że jak ktoś ma pewne info o fixie to napewno nie wrzuci tego na forum lub sprzedająć typ za śmieszne 20zl tylko poleci po wszystkie pieniądze i postawi gdzie się da.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
a jak bylo jeszcze 5 rr w grze to kurs na 9 był chyba 18 ???? hehe mogłeś to też dać ????
szkoda ze CSKA zablokowali chamy...
widziałem ale nie chciałem już przesadzaj tym bardziej że całą 2 połowe grają w 10 ale oglądam to spotkanie i mimo że grają w 10 to cisną więc liczyłem że chociaż te 2 rr mi zrobią i sie nie zawiodłem i ładny ✅ mam dzięki nim i na dzisiaj już raczej kończę, chyba że wpadnie mi w oko jeszcze jakiś fajny kurs to zagram i podam na forum.

catalona 704

catalona

Użytkownik
Opava - Znojmo się 1:2 ????
to co teraz powrót na 3:2 ???? ????
Nie potraktuj tego jako atak, ale Twoje zachowanie to typowe płaczkowanie. Nikt Cię nie prosił żebyś to grał. Kolega wstawił typ bo temat nazywa się typy na żywo. Tez mam bazę zespołów który lubią się &quot;łamać&quot; i czasem podaję je na forum, nie oznacza to jednak że wszystko musi wchodzić. Na dniach pisałeś że nic Ci nie wychodzi i kończysz z graniem bo nie przynosi Ci to żadnego zysku. Przemawia przez Ciebie rozgoryczenie. Tylko ogóry pograły na typ kolegi wielkie pieniądze, a zagranie tego za małą część budżetu nikogo nie zuboży. Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom