D
0
dutra
Gość
Williams - Kuznetsova
Over 20.5 @1.83 bet365
Over 20.5 @1.83 bet365
tez postawilem tam rozne zobaczymyBanyias - Emirates
over 3 rr w dogrywce 2.30 bet 365
ja ogólnie w prawię każdym meczu w dogrywce gram over rożnych, dochodzi zmęczenie itp. a jak szybko padnie bramka wtedy szansa jeszcze wieksza na pokrycie linitez postawilem tam rozne zobaczymy
jeden jest jeszcze 3 ????ja ogólnie w prawię każdym meczu w dogrywce gram over rożnych, dochodzi zmęczenie itp. a jak szybko padnie bramka wtedy szansa jeszcze wieksza na pokrycie lini
90 minucie gol i to strzelił FC gdzie na ich kurs było już ponad 10FC Cheb- Fc Viktoria under 6,5 kurs 2.0 bet 365
ja raczej bym już nie polecał grać powyżej 5.Banyias - Emirates
powyzej 5 rr @ 2.40 bt365 polecam bardzo
uwazalem ze jeszcze w 1 polowie wpadnie 4 rr takze bylo by lepiej a tak bedzie trudno . Postawilem za mala stawke powyzej 3 postawilem za duza kase a to wejdzie nam na 99%ja raczej bym już nie polecał grać powyżej 5.
iziiBanyias - Emirates
over 3 rr w dogrywce 2.30 bet 365
Banyias - Emirates
powyzej 5 rr @ 2.40 bt365 polecam bardzo
nie ma błędu, do końca zostało mało minut a potrzebny jest jeszcze 1rrprzeciez tam w tej dogrywce jest juz 6 rogow a bet jest over 6 @2.75
jaki blad ? ja pogralem i przyjeli
tak ale na ten zakład postawić można nawet all in a i tak się nic nie traci co najwyżej się zyska ???? skoro to over 6 a juz jest 6 edit: chyba, że to 3 drogowy ????nie ma błędu, do końca zostało mało minut a potrzebny jest jeszcze 1rr