2,4K applause Użytkownik Maj 8, 2016 #142 Monteiro 4-1 w 3 secie, ładnie jedzie, jeśli nie spusiaczy jak w 1 to będzie dobrze ????
362 szakal1991 Użytkownik Maj 8, 2016 #143 over 3 w Krakowie 1,55 bet, pinek i reszta to ma. Kliknij aby rozwinąć... szkoda złotówek jak Robak wszedł
over 3 w Krakowie 1,55 bet, pinek i reszta to ma. Kliknij aby rozwinąć... szkoda złotówek jak Robak wszedł
2,8K calanau Użytkownik Maj 8, 2016 #144 Myslicie, ze Fiorentina pyknie Palermo, czy sie dogadali i utrzymaja gosci w Serie A?
2,4K applause Użytkownik Maj 8, 2016 #145 Berlocq słabnie, gram Monteiro wygra mecz po 2,20 przy 1-1 w 3 secie Kliknij aby rozwinąć... haha 6-1 ???? pograne i nawet gema ten emeryt nie wygrał
Berlocq słabnie, gram Monteiro wygra mecz po 2,20 przy 1-1 w 3 secie Kliknij aby rozwinąć... haha 6-1 ???? pograne i nawet gema ten emeryt nie wygrał
21,1K szef-elity Użytkownik Maj 8, 2016 #146 szkoda złotówek jak Robak wszedł Kliknij aby rozwinąć... Gajos poprzeczka, teraz Linetty był blisko :? a teraz murzyn nie trafił z kilku metrów.
szkoda złotówek jak Robak wszedł Kliknij aby rozwinąć... Gajos poprzeczka, teraz Linetty był blisko :? a teraz murzyn nie trafił z kilku metrów.
16,7K aka-shakal Użytkownik Maj 8, 2016 #147 Pamiętajcie, że jeszcze dzisiaj Barcelona gra w derbach ???? .
966,6K verno Znawca - Hokej Maj 8, 2016 #148 Pamiętajcie, że jeszcze dzisiaj Barcelona gra w derbach ???? . Kliknij aby rozwinąć... Becik na :zoltakartka:???? już czeka ????
Pamiętajcie, że jeszcze dzisiaj Barcelona gra w derbach ???? . Kliknij aby rozwinąć... Becik na :zoltakartka:???? już czeka ????
3,5K anderson-silva Użytkownik Maj 8, 2016 #151 Serio nikt nie kontaktował się z Rivalo poprzez email?
33,2K vidal Mistrz Typer Mundial Maj 8, 2016 #152 Który mecz oglądacie z Hiszpanii? ???? Musimy podzielić ekipę. Ja Sevilla - Granada i będę się przełączał na Real Sociedad - Rayo.
Który mecz oglądacie z Hiszpanii? ???? Musimy podzielić ekipę. Ja Sevilla - Granada i będę się przełączał na Real Sociedad - Rayo.
966,6K verno Znawca - Hokej Maj 8, 2016 #153 Który mecz oglądacie z Hiszpanii? ???? Musimy podzielić ekipę. Ja Sevilla - Granada i będę się przełączał na Real Sociedad - Rayo. Kliknij aby rozwinąć... Barca & MMA ????
Który mecz oglądacie z Hiszpanii? ???? Musimy podzielić ekipę. Ja Sevilla - Granada i będę się przełączał na Real Sociedad - Rayo. Kliknij aby rozwinąć... Barca & MMA ????
33,2K vidal Mistrz Typer Mundial Maj 8, 2016 #154 Ale pustki na stadionie Sevilli. Granada to bierze!
57,3K Grac45 Forum VIP Maj 8, 2016 #155 Łepek z Espanyolu wchodzi wślizgiem w kolano Mascherano a ten pajac kartki nie daje? Odkąd w Hiszpanii zasady się zmieniły? :grin:
Łepek z Espanyolu wchodzi wślizgiem w kolano Mascherano a ten pajac kartki nie daje? Odkąd w Hiszpanii zasady się zmieniły? :grin:
16,7K aka-shakal Użytkownik Maj 8, 2016 #157 Dobra chyba Barca to wygra ???? Messi co strzelił Kliknij aby rozwinąć... Ajax też pierwszy strzelił ???? .
Dobra chyba Barca to wygra ???? Messi co strzelił Kliknij aby rozwinąć... Ajax też pierwszy strzelił ???? .