>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [22]

Status
Zamknięty.
danny. 202

danny.

Użytkownik
Dzień dobry.
Wieczorem kaska z Eurowizji powinna spłynąć.
A kto ma konto w tzw. betsyfach, polecam sobie zagrać (pytanie jak to rozliczą?) coś takiego:
Jordan Lukaku zostanie powołany na Euro @ 2,00 B e t s a f e
W sumie warto spróbować, wszak 23-osobowa kadra oficjalnie nie została jeszcze podana. Podał 24. graczy, z których jeden odpadnie, i raczej to nie będzie Jordan, prędzej któryś ze środkowych.
a on nie jest właśnie środkowym?
edit: dobra, lewy obrońca więc można to spróbować ;d

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Daria Gavrilova @ 2,5
Bet365
Co to za kurs? ???? Swieta pokonała tutaj Garcię, która nie jest w stanie zagrać całego meczu na równym poziomie i Stosur, która mogła zatankować po dobrym wyniku w Madrycie (w zasadzie powinna odpaść z Riske). Gavrilova uwielbia grać tutaj, pozamiatana Lisicki, Halep... rok temu półfinał. Czyste value.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
over 0,5 gola w meczu Serbia v Holandia + over 0,5 gola w meczu Hiszpania v Wlochy

AKO @ 1,71 William Hill 4/10

Zespoly walcza o awanse, w grze nadal Holandia, Hiszpania i Wlochy. W pewnym momencie ktos bedzie musial zaryzykowac. Licze, ze nie bedzie w chlopakach minimalizmu...
✅✅ sie rozkrecil mecz ????

Wlochy u17 over0,5 gola @ 2,2 William Hill 2/10

By awansowac do PO Wlosi musza wygrac i liczyc, ze Holendrzy nie wygraja. Narazie Holendrzy remisuja a Wlosi bardzo konkretnie zaczeli mecz z Hiszpanami gdzie sa strona narazie lepsza.
✅✅

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Wjechałem teraz, może się uda odrobić ten cyrk, który odstawił Roger :razz:
Dużo lepsza gra teraz, a im dalej w mecz tym powinno być coraz lepiej... chociaż tak, jak wielokrotnie pisałem - kolejny set u babek nie ma związku z poprzednimi ???? .
Co do Rogera - na RG obowiązkowo handi dodatnie na przeciwników + na pierwszym ambitniejszym się wyłoży.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
ciapaki giginoglu pieknie daja dupy ;] 8-6...10-11 nie wspomne ze graja u siebie i z drewniakami jak hoy !

e; piekne drewna przy 13-13 pila do wali prosto w chlopa, pozniej monster blok i ciapate swinki aut ;]
Te Ciapate tak dupnie grały? Bo zastanawiam się nad nimi, a meczu nie widziałem. Turniej u siebie, jak ze średnimi Norwegami nie wygrają to z Bockermanami tym bardziej, więc teoretycznie mecz o awans.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Te Ciapate tak dupnie grały? Bo zastanawiam się nad nimi, a meczu nie widziałem. Turniej u siebie, jak ze średnimi Norwegami nie wygrają to z Bockermanami tym bardziej, więc teoretycznie mecz o awans.
Nie ruszaj dno i 3 metry mulu. punkty po bledach zero bloku w atatku gnoj i masa bledow ... mialem skladaka 8 spotkan i tylko ciapki daly popis...

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Nie ruszaj dno i 3 metry mulu. punkty po bledach zero bloku w atatku gnoj i masa bledow ... mialem skladaka 8 spotkan i tylko ciapki daly popis...
No mi też taśma w piach i mocniejszy tripel z działu, szkoda gadać. Widziałem, że W TB prowadzili nawet, szkoda.

Szkoda, że nie można grać przeciwko Kłoda/Trybuła bo to chyba najgorsze siatkarki jakie widziałem na żywo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom