były 2 bp ale to za małoFederer wygra 1 seta @2.05 bet365
7/6(2)Thiem 1 set @1,90 365
przy 4/3*
ja także próbuje Thiema, ale 7-6 w 1 secie @4.33
a on nie jest właśnie środkowym?Dzień dobry.
Wieczorem kaska z Eurowizji powinna spłynąć.
A kto ma konto w tzw. betsyfach, polecam sobie zagrać (pytanie jak to rozliczą?) coś takiego:
Jordan Lukaku zostanie powołany na Euro @ 2,00 B e t s a f e
W sumie warto spróbować, wszak 23-osobowa kadra oficjalnie nie została jeszcze podana. Podał 24. graczy, z których jeden odpadnie, i raczej to nie będzie Jordan, prędzej któryś ze środkowych.
"Clay doesn't need me anymore" ????Roger co za patola, co on gra ????
sie rozkrecil mecz ????
Wlochy u17 over0,5 gola @ 2,2 William Hill 2/10
By awansowac do PO Wlosi musza wygrac i liczyc, ze Holendrzy nie wygraja. Narazie Holendrzy remisuja a Wlosi bardzo konkretnie zaczeli mecz z Hiszpanami gdzie sa strona narazie lepsza.
Wjechałem teraz, może się uda odrobić ten cyrk, który odstawił Roger :razz:Świetny gem Gavrilovej teraz, będzie walka jeszcze ???? .
Dużo lepsza gra teraz, a im dalej w mecz tym powinno być coraz lepiej... chociaż tak, jak wielokrotnie pisałem - kolejny set u babek nie ma związku z poprzednimi ???? .Wjechałem teraz, może się uda odrobić ten cyrk, który odstawił Roger :razz:
Te Ciapate tak dupnie grały? Bo zastanawiam się nad nimi, a meczu nie widziałem. Turniej u siebie, jak ze średnimi Norwegami nie wygrają to z Bockermanami tym bardziej, więc teoretycznie mecz o awans.ciapaki giginoglu pieknie daja dupy ;] 8-6...10-11 nie wspomne ze graja u siebie i z drewniakami jak hoy !
e; piekne drewna przy 13-13 pila do wali prosto w chlopa, pozniej monster blok i ciapate swinki aut ;]
Nie ruszaj dno i 3 metry mulu. punkty po bledach zero bloku w atatku gnoj i masa bledow ... mialem skladaka 8 spotkan i tylko ciapki daly popis...Te Ciapate tak dupnie grały? Bo zastanawiam się nad nimi, a meczu nie widziałem. Turniej u siebie, jak ze średnimi Norwegami nie wygrają to z Bockermanami tym bardziej, więc teoretycznie mecz o awans.
No mi też taśma w piach i mocniejszy tripel z działu, szkoda gadać. Widziałem, że W TB prowadzili nawet, szkoda.Nie ruszaj dno i 3 metry mulu. punkty po bledach zero bloku w atatku gnoj i masa bledow ... mialem skladaka 8 spotkan i tylko ciapki daly popis...
Normalna kolej rzeczy. DO przerwy 2-0, ale już w 48 min gol.Young Lions - Warriors FC over 2.5 w I polowie
1.75 riv
bardzo dużo sytuacji, niestety